Fotoğrafçılık Forumları
Photovole Maraba
Ya kusura bakmayin benim anlamadigim bir kac nokta var
Photoshop bölümü photovole ye döndü
Bri kac vatandas yurdumun insani buraya konu aciyor iste su adreste cok güzel dersler var bir göz atin gibi
kendi sitelerine yönlendirmek icin baska bir nick geliyo 1 ayi gecmis ayni konuyu yine uykari siralara tasiyo herkez yeniden bir baksin diye buranin site sakinleri eline saglik tesekkür etmis istersen bizim siteyede bak burada cok konu bulabilirsin adam basliyor haykirmaya vay burada photoshopla ilgili bir ders göster fon paylasimindan baska bir sey yok gibi küstah bir üslupla bir yaklasimda bulunuyor
Kardesim bende Forumkolik bir insanim bende baska sayfalari forumlari geziyorum eger önemli buldugum bir konuyu görürsem o dersi buraya ekliyorum yada ingilizce almanca farketmez buraya koyuyorum
burada emek verenlere bu sekilde yaklasmayin derim
Site linki verecekseniz yada bu siteye yönlendirme yapacaksaniz acikca belirtin ki bizde bilelim
buraya gelen arkadaslarin yarisindan fazlasi stüdyo fotografcisi arkadaslar ne bekliyordunuz fon paylasimi tabiki en üst seviyede olacak phtoshopun bilmemme pluginle nasil bir dikdörtgen ücgen yaparim diye kimse burada ugrasmaz benim kanimca herkes kendi meslegi ile ilgili konuda yogunlasacaktir buda dogaldir
Sizlerden ricam bu sekil forum kirliligi yapan bu vatandaslarin konularina cevap yazmayin arkadaslar
Saygilarimla
eminakcaya katılıyorum
- 1