Fotoğrafçılık Forumları
Photosp Hatasııı Lütfen Yardımmmm
merhabalar bende photosop 9 (cs vardı fakat pc kitleniyoo devamlı bende uninstall ettim 7,0nı yükledim ama hata veriyoo hatta 6 yıda yükledim yine aynı hata kurulurken hata yok çalıştırırken tam açılacakken hata veriyor hatada aynen şöyle yazıyor
unable to continue because of a hardware or system eror. Sorry but this eror isunrecoverable ingilizcem yok bunun ne anlama geldiğini bilmiyorummm lütfen yardımmmmm
slm.benim de ingilizcem az fakat anladığım kadarıyla ''donanım ya da sistem hatasından dolayı devam edemiyor.özür dileriz bu hata telafi edilemez (ya da düzelemez)'' büyük bir ihtimal sizin bilgisayarınızın bellek (ram'inde) arıza var. başarılar
selam büyük ihtimalle sistem hatasından kaynaklanan bir sorunun var sistemi yeniden kurarsan çözülecektir zaten sorunsuz bilgisayar olmaz
sevgili arkadaşım öncelikle proğramı kaldır program files ten tamamen kaldır büyük bir ihtimai windos un içind dosya atar onu da kaldır işlemlere gir çalşan dosyalarını kaldır
ve pc yi yeniden başlat yeniden kur baklım
olması lazım
bşarılar arkadaşım
Arkadasım mrb muhtemelen sole bı sorun la karsı karsıyasın sımdı wındows surumlerınde bıle once once cıkan surumler yuklenır sonra ıse yuksek surumler yuklenır yanı yenı surumun ustune eskı yuklemeye ızın vermez.
Sorunun cozumu ıse pshop 9 dan kalan system dosyalarından kaynaklı olmasıdır yanı pshop 9 duzgun olarak kaldıramassın eskı surumlerde bu system dosyaları nı algıladıkları ıcın kurulumda sana bu sekılde bı hata msg verıyor senın yapman gereken programFiles ıcındekı adobe klasorunu kaldırmak sonra baslat calıstırdan regedit yazıp sonra F3 tusuna basarak photoshop yazıp aratmak sonra karsına gelen keylerı sılmek ve sonra makınayı yenıden baslatıp kurulumuna gecmek sorunun cozulesı lazım kolay gelsın ..
kardeş sana kolay çözüm bilgisayarına format at yada attır sorun en kolay böle çözülür diğer yollar biraz karışık.
şimdiden iyi çalışmalar...
sitemizin bi faydası da sorunulu arkadaşların derdini gidermek
bence hiç uğraşma hemen bilgisayarını formatla en kolay en garantili yöntem
formatlama şansın yoksa yardım ederim [email protected]
Herkes birşey söylüyor ama sorun o değil...format falan,
sen [email protected] a gelin her derdin çaresi vardır.SELAMLAR
bu sorun bendede oluyordu bu sorun bilgisayarda yüklü olan fontlardan dolayı oluyor c:\windows\fonts klasöründeki *şçı karakterini içeren fontları siliniz ve çalışır duruma gelir iyi günler ...
EnverYigit
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Photosp Biometrik Ve Vesikalık Action
29 Ağu. 2022, 17:16 batuhantmzx
1100007 Eyl. 2022, 11:48
yusufbzkrt02 -
Yardım Lütfen Fotoğraflarımı Göremiyorum.
24 Haz. 2019, 11:39 iskiliptv
1319305 Eyl. 2020, 18:24
mete007 -
Lütfen Yardıma İhtiyaçım Var Bakar Mısınız?
28 Eki. 2019, 10:07 onurksn
2144122 Ağu. 2020, 22:14
selmankaya -
-
-
Lütfen Yardımmm. Nikon F60 Ve 28-80 F(3,5-5,6 )lens
15 Nis. 2019, 10:04 nipsir
0203715 Nis. 2019, 10:04
nipsir -
Bu Fotoğraf Nasıl Çekilir Lütfen Yardım Edin!!!
12 Şub. 2017, 17:14 ismailakyag009
3434712 Ağu. 2018, 13:51
selmankaya -
-
-