Fotoğrafçılık Forumları
Photoshop Eğitim Rehberi !!
Sevgili arkadaşlar sizlere mükemmel bir Photoshop kaynağı sunuyorum
Bu kaynakta ne var derseniz indirin ve bakın photoshop ile ilgili ne isterseniz mevcut
Buradan kendinize yön verebilirsiniz
Bu kaynaktan başlayanların geleceği parlaktır ben az biliyorum ihtiyacım yok bilgim var
Diyenler yada yeni başlayanlar mutlaka indirip bir göz atsın derim
Photoshot ustalığı nı kim istemez isteyenler buyrun buradan
Not: sizlere her konuda yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz
E-mail Real50_7otmail.com
By Real50
Uyarı!
Kime değerinden fazla değer verirseniz ya onu kaybedersiniz ya da o sizi kaybeder!
Buradan
İyi güzelde linkleri aktif olsun nedersiniz?
Real50 kardeş linlkler çalışmıyor
Öncelikle çok teşekkür ederim. Ama altta verdiğin linkten bu dosyaları indirmek için üyelik istiyor ve bazı yerler almanca olduğu için anlayamadım. Üstelik buna vakit de olmuyor. Rica etsem bu dosyaları başka birşekilde paylaşabilirmisin. Mesela:
http://ul5.hemenpaylas.com/upload.php
dosyaları buraya atıp paylaşım linkini versende isteyen sorunsuzca indirse? Saygılar
real arkadasım link calısmıyormus bir onerin varmi nasil ulasilir dosyalara?
bir de alakasiz ama bir sorum olacakti.
yukarida dosyalarinin goruntulerini kopyalamissinya hangi program o isi gorur. orn. c diskinden bir klasorun icerigini bu sekilde kopyalama icin yada icerigi cd kapagi yapmak icin hangi programa basvurulur.
sagol kolay gelsin
arkadasim bu verdiğin adreste üye olmaya çalışıyorum habire zorunlu kısımları doldurmadınız diyor. doldurmadigim yer kalmadi oysa
bilgi verirsen sevinirim...
[email protected]
Sevgili arkadaşlar link sağlam ben size çalışmayan link ne zamanverdim bana söylermisiniz ama bu işlerde acemisiniz adls olan nete giriyor ama ne link ten anlıyor nede bilgisi var küçümsemiyorum ama link çalışmıyoru diyeceğinize yardımcı olabilirmisiniz deseniz daha mantıklı olur kim demiş link çalışmıyor bal gibi çalışıyor ben den kızmayın sizleri seviyorum ama lütfençok çalışın photoshop devrini bitiriyoruz yeni bir proğram üzerinde ben saatlerce çalışıyorum yakında sizlerle paylaşacam ama photoshop kadar kolay değil ?
proğram bu 3D Studio Max
http://rapidshare.de/files/11015525/Photoshot_tuem_kaynaklari_by_Real50.rar.html
link bu arkadaşlar
bu arada şifreside bu: www.uzmanmp3.net
real arkadasim ekledigin dosyadaki "ekran goruntu yakalama" programinin ismini bagislarmisin sagol
Bu dosyaları indirmek için siteye üye olmak istedim bir türlü olmadı.Zorunlu bilgileri doldurduğum halde kabul etmedi.Bu dosyaları mail adresime göndermeniz mümkünmü.
Selamlar
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Photoshop Çıktısı Farklı Renklerde Çıkıyor
07 Kas. 2021, 21:30 myavuz173
1230005 Ara. 2023, 03:02
mete007 -
Biometrik Ve Vesikalık İçin Photoshop Filtre
25 Eki. 2022, 11:56 dyingsoul
0294025 Eki. 2022, 11:56