real50
real50 (üye)
Yurtdışı / Meraklı

Photoshop Dersleri Ve Uygulamalar.

Mrb. Arkadaşlar; Forumda birçok kez arkadaşların photoshop hakkında bilgi istediklerini ve bu konuda elimizden geldiği kadar bilen arkadaşların yardımcı olamaya çalıştıklarını gördüm, Hatda bir ara bu konuda ders verilmesi şeklinde taleplerinde geldiğini gördük... Benim naçizanede olsa bu konuda biraz deneyimim var talepte bulunan arkadaşalrada ders notları hazırlayıp vereceğime dair söz de vermiştim. Bununla ilgili çalışmalar yaparken internetde bir sayfada hazırlanmış bazı notları buldum ve bunu word belgesi haline getirip aşağıda ki linke yükledim... Belirttiğim gibi bu notları ben hazırlamadım ancak hazırlayan arkadaş çok güzel ve detaylı hazırlamış onun için ben tekrar bir uğraşa girmek yerine bunu buradan vermek istedim... Photoshopa meraklı arkadaşların bu notu alıp okumalarını ve photoshop hakkında ön bilgilere sahip olmalrını istedim. Bundan sonra temel almış olan arkadaşlara buradan kendi uygulamalarımı resimli oalrak anlatarak bilgileri pekiştrimeyi uygun gördüm...
Tabi bu konuda çok iyi bilgilere ve daha değişik tekniklere sahip olan arkadaşlarımız da var onların da desteği ve yaptıkları uygulamaları buradan resimli olarak anlatıp üye arkadaşlara photoshop hakkında bilgi vermenin uygun olacağını düşündüm
Dowlands

Tarih: 31 Ekim 2006, 10:47 - İp: 85.***.**7.190
medusaa
medusaa (üye)
Bursa / Amatör

dostum ben kendimi idare edebilir durumdayım ama ben ve benim gibi bazı arkadaşlarda çok yardımcı olmak istiyo bildiği kadarıyla bişeyler vermek için ama vakit imkan mslsi tabi.ben kendi adıma teşekkür etmek istiyorum bu çabandan ötürü teşekkürler...

Tarih: 7 Kasım 2006, 17:01 - İp: 88.***.**0.196
nehirneva
nehirneva (üye)
Afyonkarahisar / Amatör

selam!Photoshop Dersleri Ve Uygulamalar ile ilgili notları nasıl yükleyebilirim.teşekkür ederim.iyi çalışmalar

Tarih: 21 Kasım 2006, 21:34 - İp: 85.***.**7.218
  • 1