steve
steve (üye)
Kocaeli / Meraklı

Photoshop

Sevgili arkadaşlar, ben yaklaşık 2 seneden beri bu siteyi yakından takip ediyor ve elimden geldiği kadar konu ekliyorum.Bazı espiriler yapılıyor,Manyak Bir Program Msn Şifre diye bizlerde bu sitenin ciddiyetine inandığımızdan yazılan her konuyu okuyup belki tabiri caizce ZAZAN olarak adlandırılıyoruz.Sizlerden ricam photoshopu dalga katogorigisine sokmayınız.Burasını bilgi aliş veriş yeri olarak görüyorum.sanatsever arkadaşım inşallah bana kızmamıştır....

Tarih: 25 Şubat 2007, 23:06 - İp: 81.***.**7.73
hudemirtas
hudemirtas (üye)
Bursa / Meraklı

steve kardeş canını sıkma bazen böyle şeylerde gerekiyor hep ciddiyet olmaz... ama farklı forumda olması daha uygun olurdu mesela yazılım bölümünde.....
ewspri foto ile olsa daha güzel olurdu....

Tarih: 25 Şubat 2007, 23:30 - İp: 88.***.**0.44
sanatsever
sanatsever (üye)
Malatya / Meraklı

STEVE...düşüncelerine sonsuz saygı duyuyorum bende iki seneyi geçti bu sitedeyim.Senin çalışmalarına ((hudemirtas))
ın paylaşımına ve bize kazandırdığı bilgilerden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum hudemirtas özellikle sitede takip ediyorum paylaşımları fefkalade, ama bukadar ciddiyeti anlamsız buluyorum resimle ciddiyeti bozsaydım daha iyi olacaktı bence haklıolan biri varsa hudemirtas iyi bir örnekle acıklama yapmış sizlere kolay gelsin diyorum hayırlı geceler.

Tarih: 25 Şubat 2007, 23:52 - İp: 88.***.**0.61
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

steve kardeşim arada böyle espirilerde gerkiyor bende sazan durumuna düştüm ama genede espiri oldugunu düşündüm ve biraz güldüm senin çalışmalarınıda takip ediyorum demirtaş kardeşiminkinide takip ediyorum çok sagolun alakanız yabana atılır cinsten deyil ama bu arada sanatsever kardeşide unutmayalım oda çok emek veriyor

arada böyle şakalarda ama seviyeli olunca biraz neşeleniyoruz.kötü niyetle olmadıgını düşünüyor saygılar sunuyorum.

Tarih: 26 Şubat 2007, 00:02 - İp: 81.***.**2.149
tekilaci
tekilaci (üye)
Adana / Stüdyo Fotoğrafçısı

steve kardeşim çok haklısın burada sadece fotoğraf üzerine bilgileri paylaşıyoruz senin bilgilerinden yararlanıyoruz çok zaman bencede bu şekilde yapılmamalı eğer şaka yapılsabile bence fotoğraf üzerine yapılmalı tabi zarar vermeden

Tarih: 27 Şubat 2007, 00:25 - İp: 88.***.**6.194
theater
theater (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Canım arkadaşlarım,
Nolur sıkmayın canınızı yaaa... Sizleri böyle tartışırken görünce ben üzülüyorum. Bizler hepimiz bir bütünüz. Steve, seni ne kadar çok sevdiğimi bilirsin, özelde de yazışıyoruz seninle. Ama sanatsever arkadaşımızın da kötü amaçlı olduğunu düşünme nolur. Hadi bi barışın nolur...

Tarih: 27 Şubat 2007, 11:17 - İp: 212.***.**0.50
steve
steve (üye)
Kocaeli / Meraklı

arakadaşlar ilginize tşekkür ederim.ama burda kavga yok.gereken yazişmayı ben sanatsever arkadaşa yazdım.ben bı yazıyı burdakia arkadaşlarıma samimiyetlerine güvenerek yazdım.herhalde yaşımdan dolayı,burda genç arkadaşlara ayak uyduramıyorum.ehh böyle dorumlarda bizi idare etsinler.genede sanatseveri kırdıysam özür dilerim.

Tarih: 27 Şubat 2007, 12:44 - İp: 81.***.**7.73
_unknown_
_unknown_ (üye)
Kayseri / Stüdyo Fotoğrafçısı

STEVE sen bizim herşeyimizsin...

Tarih: 27 Şubat 2007, 13:51 - İp: 88.***.**2.110
_unknown_
_unknown_ (üye)
Kayseri / Stüdyo Fotoğrafçısı

Arkadaşlar (teather) steve'in de dediği gibi kavga falan yok burada sözü geçen kişiler çok değerli arkadaşlar.
Dövseniz sesimi çıkarmam valla

Tarih: 27 Şubat 2007, 13:54 - İp: 88.***.**2.110
  • 1