Fotoğrafçılık Forumları
Photoshop
Sevgili arkadaşlar, ben yaklaşık 2 seneden beri bu siteyi yakından takip ediyor ve elimden geldiği kadar konu ekliyorum.Bazı espiriler yapılıyor,Manyak Bir Program Msn Şifre diye bizlerde bu sitenin ciddiyetine inandığımızdan yazılan her konuyu okuyup belki tabiri caizce ZAZAN olarak adlandırılıyoruz.Sizlerden ricam photoshopu dalga katogorigisine sokmayınız.Burasını bilgi aliş veriş yeri olarak görüyorum.sanatsever arkadaşım inşallah bana kızmamıştır....
steve kardeş canını sıkma bazen böyle şeylerde gerekiyor hep ciddiyet olmaz... ama farklı forumda olması daha uygun olurdu mesela yazılım bölümünde.....
ewspri foto ile olsa daha güzel olurdu....
STEVE...düşüncelerine sonsuz saygı duyuyorum bende iki seneyi geçti bu sitedeyim.Senin çalışmalarına ((hudemirtas))
ın paylaşımına ve bize kazandırdığı bilgilerden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum hudemirtas özellikle sitede takip ediyorum paylaşımları fefkalade, ama bukadar ciddiyeti anlamsız buluyorum resimle ciddiyeti bozsaydım daha iyi olacaktı bence haklıolan biri varsa hudemirtas iyi bir örnekle acıklama yapmış sizlere kolay gelsin diyorum hayırlı geceler.
steve kardeşim arada böyle espirilerde gerkiyor bende sazan durumuna düştüm ama genede espiri oldugunu düşündüm ve biraz güldüm senin çalışmalarınıda takip ediyorum demirtaş kardeşiminkinide takip ediyorum çok sagolun alakanız yabana atılır cinsten deyil ama bu arada sanatsever kardeşide unutmayalım oda çok emek veriyor
arada böyle şakalarda ama seviyeli olunca biraz neşeleniyoruz.kötü niyetle olmadıgını düşünüyor saygılar sunuyorum.
steve kardeşim çok haklısın burada sadece fotoğraf üzerine bilgileri paylaşıyoruz senin bilgilerinden yararlanıyoruz çok zaman bencede bu şekilde yapılmamalı eğer şaka yapılsabile bence fotoğraf üzerine yapılmalı tabi zarar vermeden
Canım arkadaşlarım,
Nolur sıkmayın canınızı yaaa... Sizleri böyle tartışırken görünce ben üzülüyorum. Bizler hepimiz bir bütünüz. Steve, seni ne kadar çok sevdiğimi bilirsin, özelde de yazışıyoruz seninle. Ama sanatsever arkadaşımızın da kötü amaçlı olduğunu düşünme nolur. Hadi bi barışın nolur...
arakadaşlar ilginize tşekkür ederim.ama burda kavga yok.gereken yazişmayı ben sanatsever arkadaşa yazdım.ben bı yazıyı burdakia arkadaşlarıma samimiyetlerine güvenerek yazdım.herhalde yaşımdan dolayı,burda genç arkadaşlara ayak uyduramıyorum.ehh böyle dorumlarda bizi idare etsinler.genede sanatseveri kırdıysam özür dilerim.
STEVE sen bizim herşeyimizsin...
Arkadaşlar (teather) steve'in de dediği gibi kavga falan yok burada sözü geçen kişiler çok değerli arkadaşlar.
Dövseniz sesimi çıkarmam valla
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Photoshop Çıktısı Farklı Renklerde Çıkıyor
07 Kas. 2021, 21:30 myavuz173
1231205 Ara. 2023, 03:02
mete007 -
Biometrik Ve Vesikalık İçin Photoshop Filtre
25 Eki. 2022, 11:56 dyingsoul
0294625 Eki. 2022, 11:56
dyingsoul -