mr orwo
mr orwo (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Msn Hack(dikkat)

Msn verdiğim arkadaşların [email protected] adresim hacklenmiştir ekleyen arkadaşlar cevap vermeden silsinler.Bir arkadaşımın msn sini ele geçirmişler bende o diye konuştum bana www.msnsohbet veya sohbetim.com diye msn den yazı yazdı.bende açtım.Sorası işte bu adresimi o kullanıyor.Yazan arkadaşlar hemen silsin.Dikkat etsekte oluyor maalesef.Kalın sağlıcakla.

Tarih: 16 Ocak 2007, 22:52 - İp: 85.***.**2.232
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

mail bilgilerini hatırlıyorsan alabiliriz geri

msn id'in
ismin soyismin
dogum tarihin(ay gün yıl olarak)
ülke
ip adresin
gizli sorunun cevabı
alternaif email adresin
internet servis sağlayıcın
en son ne zaman başarılı bir şekilde girşi yaptın mailne

mailinde yarattıgın klasörler varsa isimleri
adres defterindeki kişilerin isimleri
inbox'ndaki ya da diğer klasörlerindeki maillerin konularındaki isimler..

msn listendeki kişilerin isimleri(hepsini bilmene gerek yok)
msn nikname'ni neydi en son

Bunları hatırlarsan mailini geri alabiliriz

Tarih: 17 Ocak 2007, 17:39 - İp: 88.***.**4.167
ersan06
ersan06 (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

Boş işlerle uğraşan ne kadar çok insancık var.

Tarih: 17 Ocak 2007, 19:28 - İp: 88.***.**3.165
creed_06
creed_06 (üye)
Ankara / Firma

"ersan" (Boş işlerle uğraşan ne kadar çok insancık var.)
bundaki kastın neydi
1. Arkadaşın Msn i hacklendiği için diğer arkadaşlarını uyarmasımı?
2. Arkadaşın msn i hacklenen diğer arkadaşa yardım ediyor olmasımı? (Bu yöntemle 2 defa geri aldım zaten ben)

Saygıya devet ediyorum. (Yada pardon yerleştirdiğin fotoğraftanda anlamalıydım saygıya davet etmiyorum nası olsa sözüm meclisten dışarı eşşeğe altın semer bağlasan EŞŞEK gene EŞŞEK tir.)

#Creed_06' tarafından 19.01.2007 00:53:28 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Ocak 2007, 00:33 - İp: 85.***.**4.158
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

creed bıde soyle dusun: adamın msn adresini calmıslar,boş işlerle ugrasan ne cok insan var,niye bi baskasının msn adresini calmaya ugrasırsınkı?? bırının mail adresini calmak boş iştir,zarardır demek istemiş olmasın sakın??....

anlatabilmişimdir umarım...buarada yerleştirdigin fotograftan diye baslayıp eşekle biten bir cumle kurmussun,onuda sahıbıne iade ediyorum..asıl seni saygıya davet ediyorum..
saygısızlar saygı ister oldu

Tarih: 19 Ocak 2007, 00:41 - İp: 88.***.**0.128
creed_06
creed_06 (üye)
Ankara / Firma

Kastettiği senin dediğin gibiyse elbette özür dilerim ama benim tahmni ettiğim gibiyse ki biçok kiçi bu yanılgıya kapılacaktır hala lafım geçerlidir.
Saygılar

Tarih: 19 Ocak 2007, 00:52 - İp: 85.***.**9.177
mr orwo
mr orwo (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Değerli arkadaş ve kardeşlerim.İlgi ve alakanıza sonsuz teşekkür ederim.Amacım isim ve soyadımın yalnış kullanılması idi.bisguit niçkli arkadaş veya kardeşim saolsun geri albiliriz diyor.Ben sadece bir ismin bir başka insanlara zarar vermesinden çekindim olay budur.Zarar gören arkadaş ve kardeşlerim oldu ve çok üzüldüm.İnsanlarımızı bu hale getiren şey nedir ve cevabını vermeye kalktığımda ortaya çok farklı düşünceler çıkacağından eminim.Değerli bisguit [email protected] msn adresimdi msn deki niknamem ise o alvanos du.Umarım dediğiniz gibi olur.Ben gibi çok insanın ismini kullanıp çıkar sağlayanlar var.Bu teknoloji sanırım bazı değer yargılarınıda beraberinde alıp götürüyor.Umarım her şey herkezin istediği gibi olur.Saygı ve selamlarımla.

Tarih: 19 Ocak 2007, 01:02 - İp: 85.***.**2.232
  • 1