yalvacyesilcam
yalvacyesilcam (üye)
Isparta / Stüdyo Fotoğrafçısı

Meslekdaşlar Dolandırıcı Uyarısı !

Arkadaşlar Aman deyim Volkan Albüm Adında Hüseyin Doğan Adında Bir Dolandırıcı Piyası Fotografcıları Dolandırıyor. Ben bu şerefsizden mal almıştım yaklaşık 600 liralık falan 100 tl kapora verdim Adamı arıyom arıyom açmıyo telefonu bi açık bi kapalı bu şerefsize sakın aldanmayın beni çok olmasada yaktı sizde yanmayın ... böyle şerefsizler piyasada çok hem bu herif öncedende malzemecilik yapıyomuş ama battımı sattımı bilmem şimdi dolandırıyo haberiniz olsun. tel numarasına verecem site yöneticileri tarafından sıkıntı olmazsa ...... bişiii derlerse bende ona göre tel numarasını verecem ... haberiniiz olsun......

Tarih: 10 Haziran 2011, 01:16 - İp: 88.***.**4.184
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

arkadaş dalga mı geçiyorsun sen insanlarla?

aynı konuyu bir süre önce açtın sonra sildin.. ne ayak koçum?

insanlar hakkında karalama kampanyası yapıyorsunuz? anlamadım ve çok şüphelendim. adam gibi cevap yazmsanız sizi site yönetimine şikayet edeceğim.

cevabınızı bekliyorum

 

Tarih: 10 Haziran 2011, 03:39 - İp: 78.***.**8.96
yalvacyesilcam
yalvacyesilcam (üye)
Isparta / Stüdyo Fotoğrafçısı

bende adamın ne ayak olduğunu anlamadım o zaman biraz acele ettim sandım bende karalama yapmaktan korktuğum için silmiştim ama şimdi eminim ve millleti uyarmak istedim .. ilk açtığım konuda zaten bu adamı tanıyan varmı demiştim . sen ne ayaksın hem koçum ?dolandırıcıların bekcisimisin ? uslubuna biraz dikkat et .hem sen Fotografcı bile değilsin. Ayrıca ben karalama yapmak için yazmıyorum millet dikkat etsin onlarda dolandırılmasın diye yazıyorum ayrıca site falan da umrumda değil .

 

Tarih: 10 Haziran 2011, 16:05 - İp: 95.***.**0.238
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

umarım dediğiniz gibidir. insanları karalamak kolay değil, olmamalı da. her zaman mutlaka benim gibi sağ duyulu birileri çıkacaktır. ne o adamın savunucusuyum nede site bekçisiyim. fikrimi söyler geçerim.

 

Tarih: 10 Haziran 2011, 19:35 - İp: 88.***.**2.146
simar
simar (üye)
Zonguldak / Stüdyo Fotoğrafçısı

herkes görüşlerini özgürce söyleye bilir. ancak insaların yaptıkları ile ilgili kesin belgeniz yoksa bu sadece bir iddaa olur .ama belge koyarsanız ortaya herkes tavır alır ve sizi destekler sizde bu tarz olaylara maruz kalmazsınız.cvb veren arkadaşta böle insanlara koçum aslanım gibi hayvan isimleriyle hitab etmeye devam edersen biri birgünsana nbr kuşum der bu da hiç hoş olmaz .lütfen biraz dikkat.uslubumla sizleri kırdıysam kusura bakmyın.

 

Tarih: 25 Haziran 2011, 01:59 - İp: 88.***.**2.229
  • 1