Fotoğrafçılık Forumları
Makyaj Yapalım!
arkadaşlar sitemeizde özellikle bayramdan sonra bir durgunluk başladı nedeni nedir kimse bilmiyor.canım sıkıldı ve bi makyaj yapmak istedim nasıl yapıldığınıda pek bilmiyorum ama tahmin yürüterek yaptım hatalarım vardır tam bilmediğimi söyledim.
sizde elinizden geleni yapın ve nasıl yaptığınızı da belirtirseniz bende öğrenirim veya bilmeyen arkadaşlarımızda öğrenir buyrun;
iyi çalışmalar!
bence güzel olmuş
steve abim yorumun için teşekkür ederim sağol!
[düzenlendi.
#steve' tarafından 04.11.2006 22:07:26 tarihinde düzenlendi.
#steve' tarafından 04.11.2006 22:07:56 tarihinde düzenlendi.
ikiniiznda çalışması güzel olmuş ama hani anlatım yok biz netcez lütfen anlatında bizde deneyelim teşekkürler
steve abi çalışman güzel olmuş sanki bi ressamın elinden çıkmış gibi olmuş duvara asmak lazım
gerçekten ressam güzel yapmışsın bi yüzünün etli yerleri boyasız kalan kısımlarınıda diğerleri gibi yapsaydın oda çizilmiş gibi olurdu elline sağlık.
iyi çalışmalar.
forumgulu yazdığım gibi ben aslında bunu tahmini bir şekilde yaptım nasıl yaptıklarını ustalardan öğrenmek lazım bende iyice öğrenmek istiyorum.benim yaptığım bi alanı polygonal lasso tool ile dikkatlı seçili hale getirip ctrl+u ile renk ayarından renk verip okeyliyorum sonrada blur tool ile kenar çizgilerini bulanıklaştırdım örneğin;göz kalaminin tamamını bulakık yaptımki sonradan çizimiş gibi görünmesini azalttım bunun gibi tahmin tasarım yaparak yapacaksın ama yaptığım işlem ne kadar doğrudur onun bilemem
iyi çalışmalar!
Selam kardeş bu resim güzel olmuş.Ben eline sağlık.Bende yapmak istiyorum yeni başladım bayada öğrendim.Bu makyajı yapmayı bana anlatırsan çok sevinirim.Başarılar
biraz yapmaya çaıştım ama bilmiyorum nasıl olmuş ilk defa makyaj yaptım bakın bakalım kolay gelsin

cemal abim eline sağlık güzel olmuş ne olacak başka sanki görücüye çıkarıp satacak değilizya maksat vakit geçirmek,eğlenmek tek amaç bu tabi sizler içinde parada olabilir.
işlerinizde başarılar dilerim!iyi çalışmalar!
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Lütfen Biraz Fikir Alışverişi Yapalım. Yeni Stdüyo
04 Ara. 2015, 18:34 medyadelisi
11348011 Ara. 2015, 09:27
kesim00 -
-
-
-
-