Fotoğrafçılık Forumları
Makyaj -rötüş Yardım Edermisiniz
Alıntı resim
Bu resimleri nasıl böle rötüş ve makyaj yapıyosunuz..Sitelerde aradım ama bulamadım dersi felan warmı ? yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.
niye kimse yardım etmiyo ?
erdi58 arkadasım forumda photoshop eğitim cd verenler var onlardan yaralana bilirsin ve photoshop programını kurmalısın bilgisayara ve bu forumda butun eklentileri var onlarıda indir ve calışmaya başla bu kadar arkadasım.
fotoback photoshoptan az olsada anlıyorum..ama bu yukardaki resimdeki gibi törüş - makyaj yapamıyom onun dersini aradımda bulamadım ?
makyaj yaparkene ben şahsen siyahbeyaz renklendirmede kullandığım metodu kullanıyorum sonuç benim hoşuma gidiyor yumuşak oluyor yapıştırma gibi durmuyor pek ....
adımları izle
mesela gözlerin üzerine far mıdır nedir tam doğru ismini bilmiyom ondan çekecen nasıl mı?
resmin bir adet layerini kopyala bu kopya layer üzerinde çalış
layer - new - layer yaparkene layerin modunu color ayarla
gri bir boya seç ve bütün resmi boya
sonra
layer - ad layer mask - hide layer yapacan
sonrası ise alacan fırçayı bi güzel boyayacan gözlerin üzerini koyuca boya bi güzel sonra alacan silgini opacity ve flow düşük olsun ama kenarlardan biraz belirsizleştirecen bu yumuşaklık kazandırır sonra layerin opacity ve flowlarını kurcala düşür biraz olur....
alpalp öncelikle bilgilerin için teşekkür ederim
Peki yüzü nasıl beyazlatcam ?
erdi photoshop a ne kadar hakimsin?
alp'in anlattiklariyla istedigin renk oynamasini yapabilirsin.. degistirmek istedigin alani sec, uygula. bu kadar.
msn den yardım edermisiniz..
[email protected] şimdiden saolun.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Resimde Yüz Değiştirme Acil Yardım Edermisiniz
24 Nis. 2017, 23:50 kenanmert
2240815 Ara. 2017, 17:52
clubselo -
-