iconia
iconia (üye)
Manisa / Amatör

Logo Yapımı Lutfen Yardım

Arkadaslar herkese merhaba.büyük bi sorunum var yarın aksama kadar bitirmem gereken bir web sitesi var ve en sona bir logo kaldı.
780 X 250 boyutunda jpg olarak lazım.Photoshopta yazı ile harikalar yaratırım diyen arkadaslar varsa rica ediyorum onlara beni bu sıkınıtıdan kurtarırlarsa ben de en kısa zamanda bu işi öğrenicem.sadece fotograf rutusleme ile ilgileniyordum fakat şimdi daha ii anlıyorum photoshop bi bi bitün
arkadaslar asagıya ekliyorum,fotograf dukkanın tabelasından cekıldi.bo yazıya uygun bi logo yapabilirmisiniz??

Farklı türde şeyler olabilir,fakat tek önemli şey logonun en alt kısmının resimdeki turuncuyla aynı renkte olması(temaya uygunluk bakımından) ,yanı o kısım replace ile yapılsa daha ii olur.
Arkadaslar bilmiyorum istedgim ne kadar uygun buraya ama eğer yapanlar olursa minnettar kalırım onlara şimdiden tesekkurler

FOTOGRAF BURDA

Tarih: 8 Nisan 2006, 23:17 - İp: yok
orhan yum
orhan yum (üye)
Diyarbakır / Stüdyo Fotoğrafçısı

bu istediğini photoshop ta yapman biraz zor. yani yaptırsanız bile çok kalite birşey olmaz.
bu tür çalışmalar için uygun programlar var.

eğerki professionel bir çalışma istiyorsanız benimle msn de iltibata geçin. size elimden geldiğince yardımcı olurum.

bu arada bende site tasarlıyorum belki paylaşacak bilgilerimiz vardır.

[email protected]

[email protected]

Tarih: 9 Nisan 2006, 01:59 - İp: 85.***.**5.211
iconia
iconia (üye)
Manisa / Amatör

coook profesyonel bişe olması sart değil sadece bakınca göze hoş gelsin yeter aslında.sizi msn listeme ekledim fakat offline gorunuyornuz.şimdiden tesekkur ederim,naasl yardımcı olabilirsiniz acaba ?

Tarih: 9 Nisan 2006, 02:05 - İp: 88.***.**3.5
iconia
iconia (üye)
Manisa / Amatör

başka kimse yokmu arkadaslar ya??
cok az vaktim kaldıııı

Tarih: 9 Nisan 2006, 19:10 - İp: 88.***.**3.5
bishaunen
bishaunen (üye)
Antalya / Doğa Fotoğrafçısı

tek veya 2 boyutbu birşey istiyorsan photoshopda rahatlıkla yapabilirsin. ben paintshop u tavsiye ederim. ne tür birşey istiyorsun?

Tarih: 11 Nisan 2006, 15:24 - İp: 85.***.**3.25
  • 1