Fotoğrafçılık Forumları
Lightroom
        HAYIRLI BAYRAMLAR ARKADAŞLAR....  ben  portable lightroom indirdim  işimize yarıyan yerleri nelerdir ayrıca yalnız dil sorunu oldu  bulgarca bunu nasıl  ingilizceye çeviriirm  herhalde işaretli olan bulgarca olmuş ayar yeri nerdeydi bunun  

yokmu konuda bilgisi olan      

portable yazılımların hiç olmadık yerde hiç olmayacak hatalar verdiğini gözlemledir. 

ayrıca dil sorununu bilmiyorum. en kötü ihtimalle yeniden kurulum yapmanız sorunu çözebilir.

remi kardeş teşekkürler yalnız benim demek istediğim bizim işimize yarıyan bölümleri nelerdir onu öğrenmek istemiştim selamlar...  

her program gibi adobe lightroom programınında kendine has bazı öne çıkan özellikleri var. 

daha önce şurada biraz lightroomun üzerine eğilmiştik. isterseniz oraya bakın derim. http://forum.netfotograf.com/photo_editing_sofware.asp?msg_id=42125 

fakat mantıken birkaç şey söylemek istiyorum.  
katalog ve arşiv tutma  
hızlı düzenleme 
sadece fotoğrafçılara lazım olan renk,ışık,kontrast ve keskinlik gibi az ama en gerekli raçları en hızlı ve kolay kullanıma sunmuş bir program diye özetleyebiliriz sanırım. 
photoshoptan birç çok farklı yönü vardır. derinelemesine edit ve manipülasyon işlemleri yapılmıyor. ama photoshop ile entegre çalışabiliyor. 

bence lightroom fotoğrafçıların temel karanlık odasıdır   

remi çok teşekkürler  her zamanki gibi yine yardımseversin...  

- 1
İlgili olabilecek konular
- 

Photoshop Lightroom Presets Nasıl Yüklenir Ücretsi23 Şub. 2020, 15:45 prodersler 0202423 Şub. 2020, 15:46
 prodersler
- 

Lightroom & Camera Raw Presets Nasıl Kurulur ?06 Oca. 2018, 18:43 tunayilmazturk 2811828 Mar. 2019, 00:02
 tunayilmazturk
- 

Telefondan Lightroom İle Fotoğraf Düzenleme11 Ara. 2018, 17:29 samgiee 0413911 Ara. 2018, 17:29
 samgiee
- 

- 

Photoshop Vs Lightroom Yardım Please !!!30 Eki. 2016, 12:20 muharremkyksz 2218121 Kas. 2017, 14:41
 santamonica
- 

- 

Imagenomic Plugin Photoshop,lightroom21 Şub. 2015, 01:06 lostcity 0337221 Şub. 2015, 01:06
 lostcity
- 

- 

-