Fotoğrafçılık Forumları
Kpt 6 Yı Kullanmak...
Merhabalar ben daha photoshop kullanmaya yeni başladım bir takım pluginler yükledim..ve bunların içindede KPT6 da var,ama mesala bir resmi kpt6 nın flitrelerinden turubulans sanırım onu seçerek üzerine gelince su damlası gibi dağılmış görünümünü veriyor.ama ben bu resmi gif olarak kayıt yapamıyorum,veya orda gösterilen avi ve mov formatlarındada kayıt ediyorum ama gözükmüyor.nasıl yapabilirim acaba bana yardımcı olursanız sevinirim.tşk..
bende yeni başladımda o puginleri nerden yüklediğini söylersen
sevinirim bende yükleyecemde
Arkadaşım merhaba ben bu formu 3 gün önce açtım ve cevap alamadıgıma çok şaşırdım,hiç kimse birşey yazmadı diğer soruları okuyorum herkez cevap yazmış,acaba herkezmi amatör diye düşünüyorum..
Ben KPT6 yı forumda gördüğüm bir linkten çektim sende ordan blabilirsin..
EYVALLAH..
arkadaşım atiradeon sandığın gibi herkes amatör değil bu forumda ve inan bu forumda olan herkes yardımlaşmak için burada, bilgi alış verişide üst seviyededir yani soruna gelince bence ekseriyette photosopta çalışan arkadaşlar jpeg yada psd formatında çalışırlar bende dahil bu yüzden cevap almamış olabilirsin sisteminden phtoshopu kaldırmanı ve tekrar yükleme yapmanı öneririm sana yalnız yükleme yaparken dikkat etmen gereken bi şey var yükleme yaparken söyle bi soruyla karşılaşacaksın hangi formatlarda dosya açmak istiyorsunuz ?bu bölümde istediğin formatları seçebileceğin gibi all saçeneği ile tümünü seçtirip bulunan tüm formatlarda dosya açabilir ve değişiklik yapabilirsin kolay gelsin ...
stcolor çok teşekkür ederim cevap verdiğin için ben o problemi kısmen çözdüm sanırım o plugin veya başka pluginler PHOTOSHOP 8 CS versiyonuna uymuyor.7 kurdum gayet iyi çalılşıyor..ama avi olark kaydede biliyorm gif veya jpeg olarak plug ta seçenek yok.avide çok yer kaplıyor ne yapacagımı bilrmiyorum..teşekkür ederim..
dostum tam olarak anlamadım sen istediğin sonucu gif olarak mı almak istiyorsun. eğer gif olarak istiyorsan damla efektni yap. sonra print screen tuşu iile görüntüsünü al sonra pht de düzelt ve istediğin gibi kaydet. yardımcı olabilrim sana..dizayn ve tasarım konusunda
#garizma' tarafyndan 16.03.2006 00:24:48 tarihinde düzenlendi.
Arkadaslar Turk server uzerinden KPT yi indirmek için buraya bakın...2 dakikalık bir uyelikten sonra photoshop ve yardımcı programları
buradan rahatlıkla indirebilirsiniz...
http://www.garizma.com/forum/viewtopic.php?t=310
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
015703 May. 2025, 18:10
aslls -
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky