denizdemirbas
denizdemirbas (üye)
Yalova / Reklam Fotoğrafçısı

Konu Açarken

1.İSTEDİGİN PROGRAMI FORMUN SAG TARAFINDAKI ARA YERİNDEN ARATMAK.(EGER YOKSA KONU AÇMAK)

2.KONULARI ANLAMADAN KONU AÇMAK

3.SİTEYİ TANIMADAN OLMADIK YERE KONU ACMAK

4.KİŞİLERİ TANIMADAN OLMADIK YORUMLAR YAPMAK

5.KİŞİLERİN ÇALISMALARIYLA DALGA GEÇMEK

6.BİR KONU ACARKEN BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMEMEK

VS..VS BUNUN GİBİ DURUMLAR BU FORUMUN ÇEKİLMEZ HALE GELMESİNE YOL AÇIYOR.

#temur21' tarafından 25.06.2008 16:09:00 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Aralık 2006, 14:53 - İp: 88.***.**0.242
maslan41
maslan41 (üye)
Kocaeli / Meraklı

katılıyorum.
birkaç konuda arkadaşların(yeni üyelerden) direk konu açtıklarını ve forumda araştırma gereği duymadıklarını bende görüyorum.
lütfen biraz daha dikkat arkadaşlar.

Tarih: 9 Aralık 2006, 18:28 - İp: 88.***.**6.72
denizdemirbas
denizdemirbas (üye)

Tarih: 9 Aralık 2006, 23:47 - İp: 88.***.**4.188
efem_06
efem_06 (üye)
Muğla / Stüdyo Fotoğrafçısı

aynen katılıyorum bu ara bir moda çıktı herkes çalışmalarını yarıştırsın diye ne alaka anlamadım burdaki herkes zaten paylaşım için burada bulunuyor ve yardımlaşmak için buradayız... yoksa yanlışmıyım....
montajda sen iyisin ben iyiyim yok sen fonlamada kötüsün ben iyiyim ... bunlar çocukça şeyler bence ... yapacaksanız koyun yaptığınız işleri herkes özgürce yorumunu yapsın sizde kendinize göre düzeltme yapın veya gurur duyun ...

SİZ CE YANLIŞMIYIM DOSTLAR ...

LÜTFEN DOZTÇA VE ARKADAŞÇA PAYLAŞIM YAPALIM VE BİLGİLERİMİZİ ÇOĞALALIM

BİR ŞEYİ BEN BİLDİM DERSEN KAYBEDERSİN...

PHOTOSHOP BİR MANİPÜLAASYONDUR... YANİ NERDEN BAKARSAN ORDAN GÖRÜRSÜNNN.... ,

ESENLİKLER DİLERİM

Tarih: 10 Aralık 2006, 15:00 - İp: 85.***.**0.148
denizdemirbas
denizdemirbas (üye)

Tarih: 10 Aralık 2006, 18:48 - İp: 85.***.**2.104
photodesng
photodesng (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

Aynen Katılıyorum Arkadaşım Dediklerine..Bizde Öyle Yapıyoduk Ama Bi Laf yedim Bütün Konuları Sildim..Kendi Adıma yazayım Arkadaşım Çalışmayı Sergilemedeki Amacım Birşeyler Görmek Paylaşmak Eksik Olan Yeri Düzeltmek Veya Birilerin Birşeyler Görmesi Yardımcı Olabiliyosam Ne Mutlu Bana Ama biri Çıkıpta Sergileme Diyorsa Bu sizce biraz İlginç Değilmi??? He Çalışma sergilenmesin Kimse bişe Görmesin mi Maksat??? Ben Belki Sizler Kadar Eski Değilim Sitede Eksiklik Gördüm Arkadaşım Çalışma Bakımında 1 kaç kişi dışında siteye çalışma yollayan yok arkadaşlar..Bu Şu Demek Değildir Kimse birşey bilmiyo Ben Biliyorum...Bunu Kesinlikle Kabul Etmiyorum..Sadece Hayal Gücünüze Düşüncelerinize Ve Bilgilirenize Birşeylet Katabilirim Diye düşünerek Yolladım O Kadar Çalışmayı ve Eleştiride Geldi Benimde eksik olduğum Noktalar Varmış O yüzden Kimse 4/4'lük Değil Ve Birbirimizi Tamamlamamız Lazım...Saygılarımla...

Tarih: 10 Aralık 2006, 19:14 - İp: 88.***.**1.241
  • 1