Fotoğrafçılık Forumları
nasıl yapıldığını bana kim öğretirse ona 10 veriyorum
yess abilerr bencee saçlar pek ii olmamışş..
sur:5
kız:10
emek verilmiş herşey güzeldir.ikinizede 5 te 5 ha birde kızfoto şu kullandığın fonu özelime atarsan sevinirim.
kız foto 7
sur foto 6 kızmacayok ama
Bu resimleri müşteriye falan vermeyin suratınıza atar. ikinizin kesimleride iğrenç bence. kız çok yumuşak sur çok sert. Bence photoshop dersine ihtiyacınız var. Aynı resimlerin ham hallerini yollayın bizde yapalım görün nasıl yapıldığını.
.................mevlut2635............
>>Bu resimleri müşteriye falan vermeyin suratınıza atar. ikinizin kesimleride iğrenç bence. kız çok yumuşak sur çok sert. Bence photoshop dersine ihtiyacınız var. Aynı resimlerin ham hallerini yollayın bizde yapalım görün nasıl yapıldığını
hemşerim senin bu yollarda ço0o0o0ok ekmek yemen lazım eğer istersen photoshopda bir kaç bişey öğrete bilirim ama bunu yapabilmeniz bile bi harika piyasadaki çoğu amatör laf yapar sadece bunu hepimiz biliyoruz cesaretiniz için teşekkurler daha iyi olmanızı umut ediyorum STUDYO BİLGİN'den Burak SAYGI
..............TALEBEMİSİN SEN.............. ..
arkadaşlar öncelikle yorumlarınıxz için çok teşekkürler ama resimlerin çözürlüğü çok bozuk ee mecburende kesimler berbat olur photoshop için yorum yapan arkadaşlarında bunu bilmesi lazım
Burada amatörlerden bahsetmiyoruz arkadaşlar . Öyle olsa saygı duyulabilir. Ama işi profesyoneller yapıyorsa bu tartışılır. Resimler düşük çözünürlüklü demişsiniz aynı çözünürlükte atın bize yapalım. Bence bi işi yapıyorsan hakkını vereceksin.amatörler gibi yapıyorsan öyle kalmalısın. SAYGILAR!