mr orwo
mr orwo (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Kesim Ve Gölge

Bundan 7 sene önce bilgisayar önüme ve dijital baskı makinesi de dahil hiç bir bilgim ve öğreten yokken başladım.Pahalı kitaplar aldım okudum ve çektiğim fotoğraflar gibi dijitalde yapmayı öğrenmek için.Tarih boyu bilgi birikimi olan insanlarımız bildiklerini yerine göre hemen, yerine göre azar azar vermiştir.Bu bir bardağın alabileceği su gibidir.Düşünce bir paraşüttür açıldımı yükseklere çıkar ve inersiniz.Düşünceyi paylaşmak güzeldir ama doğruluğuna sizler karar verir ve geliştirirsiniz.Kesim için özür ingilizcem iyi değildir bir proğram ki nakaut2 diyim ben kendimce.İnanın çok mükemmel saç ayırımı yapar.Birde andromeda proğramı var oda layer ların altına istediğiniz ışık açısında altına gölge atma imkanı sunar.Mesleğe yeni başlayan arkadaşlar bu proğramlarla başlarlarsa bence iyi olur.İşim bilgisayar olmadığı için siteye resim gönderebilmeyi bile 3 günde anlayabildim.Bilsem şu an bu proğramları burda hemen göndermeye razıyım.Elinde olan arkadaşlar varsa gölge için andromeda güzel bir proğram araştırsınlar.Şunu bilmeliyiz her şeyin atası photoshop ve onda her şey var diğerler proğramlar onun bebeleri yeterki photoshobu kullanmayı ve fotoğraf nedir onu bilelim.Tamam kızmayın sustum.Selam ve saygılar.

Tarih: 27 Aralık 2006, 01:04 - İp: 85.***.**6.133
asimelek
asimelek (üye)
İzmir / Meraklı

peki bu proğramı bana gönderirmisiniz

Tarih: 30 Aralık 2006, 12:23 - İp: 85.***.**7.136
  • 1