steve
steve (üye)
Kocaeli / Meraklı

İlgi

Arkadaşlar photosopla nette birşeyler yepmaya çalışıyorum. Fakat ilginin az olduğundan yaptığım çalışmalar kısa sürede olduğundan pek beğenilmiyor. Herkes alaka ve ilgi gösterse tatlı bir rekabet olur.Temur 21 nickli arkadaşım benim kafamda .Ama genede ikimiz den başka kimse icrahaatlarını sergilemiyor.adm bir yorum yapıyor onun yorumları okuyan bu arkadaşı super diye hafızasına yazıyor.Ben isterim ki olumlu olumsuz eleştiri yapanlar yazı ile değilde fotğtafla yaptığımız hataları göstermelerini isterim.bende yaptığım hataları kıyaslayayım.sizden rica ediyorum hatalarımızı fotoğrafla nerde hata yapıyoruz orda göstermeniz.

Tarih: 27 Ağustos 2006, 22:11 - İp: 85.***.**1.1
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Yazdıklarının ..... Yaptıkların... Tutarsız...

Şu satırına bakalım ; " Ben isterim ki olumlu olumsuz eleştiri yapanlar yazı ile değilde fotğtafla yaptığımız hataları göstermelerini isterim. "

Sana eleştiri yapmış bir kimseye nasıl davrandığını hatırlatalım : (linkleri okuyun)

http://forum.netfotograf.com/photo_editing_sofware.asp?msg_id=10361

sayfasındaki eleştiriye tahammül göstermeyip.. Ahlakını gösterir şekilde başka konu açtın:

http://forum.netfotograf.com/photo_editing_sofware.asp?msg_id=11118

Orada güzel şekilde yol gösterici cevap aldığın halde şu konuyu açtın :..

http://forum.netfotograf.com/photo_editing_sofware.asp?msg_id=11130

Eleştiriye tahammülün yoksa eğer...

Kendi sözünde durup .. siteyi terk etmeni önereceğim...

Etrafı gereksiz konularla kirletiyorsun.. Sonrada , "yaptığım iş kıskanılıyor" gibi çocukça bahanelerle mızmızlanıyorsun...

" eleştirilere her zaman saygı duymuşumdur "

Sözü ney acaba... kime ait. .onuda hatırlatmak gerek...

Adam senin yaptığını güzel şekilde eleştirmiş.. Sen onun nick ini taşıyan başlık la saldırmışsın.....

Bunu sana hatırlatıncada... çocuk olsa yapmayacak hareketler... onlarıda hatırlatıyım:

"bana bak mete james bond beni fazla kızdırdın .ben izmitte murat evler derincede oturuyorum .bir sıkıntın var ise görüşelim tlf 0592,3661890canımısıkma "

"beni ara james bond "

" 05323661890 "

Seviyesizliğin... forumu kirletiyor....

#mete007' tarafyndan 28.08.2006 09:56:03 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Ağustos 2006, 09:55 - İp: 85.***.**6.145
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

"hatalarımızı fotoğrafla nerde hata yapıyoruz orda göstermeniz."

teknik hataları boş ver...

Asıl, yaptığın davranış hatalarını değerlendir...

Fotobeymen nick li üyeden özür dile...

konuya cevabı , orada ver...

başka konu açarak , olayları dağıtman.. . delikanlılıkdan uzak davranışdır...

açık şekilde özür dile... . Yüzün yoksa.. siteyi terket..

kalmayı tercih edersen.. Burada yazılana burada cevap ver... Başka konu açıp mızmızlanma davranışlarını terket...

Kısaca: özür dilemeyeceksen .. sayfanın sol üst tarafında "çıkış yap" butonunu görüyorsun...

İLGİ isteyen... Önce SAYGI göstermeli ...

Tarih: 28 Ağustos 2006, 11:14 - İp: 85.***.**6.73
bishaunen
bishaunen (üye)
Antalya / Doğa Fotoğrafçısı

Herkesin bir hayat kavgası var
ben internete cafeden giriyorum evde geçirdiğim zzamanlarda sınırlı ve net bağlantım yok
Eger hatanızı alıp fotografta işleyip göstermek istesek bu bizim en az 10-20 dk mızı alır. Benim durumundaki kişiler için durum böyle. Zira hiçbir internet cafe de photoshop bulamazsınız.
Bu durumda kişi hatalarınızı yorumla söyleyecek gösteremeyecektir

Tarih: 29 Ağustos 2006, 15:47 - İp: 88.***.**1.212
  • 1