Fotoğrafçılık Forumları
Herkese Merhaba!
Selamlar herkese aranıza yeni katıldım photoshop namına hiç bir bilgim yok ama merakım çok .Dolayısıyla aranızda bişeyler öğrenirim umuduyla üye oldum...Umarım bişeyler öğrenir ve daima aranızda kalırım...
hoş geldin kardeş
takıldığın konularda bildiğim kadarı ile yardımcı olabilirim
6989....HOŞGELDİN YALNIZ PHOTOSHOP hakkında en azından birazcıkta da olsa bilgin olmaması çok kötü bunla ilgili bi adres vereyim biras bilgi edin biras okumakta yarar var
http://www.webdersleri.com/index.asp
uyarı..birşeyler öğrendiğinde sakın ben profsösyenel oldum deme ilk nasihat
hoşbulduk arkdaşlar sanatsever merak etme biliyorum diyip gelmem karşınıza ama şu var ki çok çabuk öğrenmek istiyorum mesela verdiğin linke girdim resmin arka planını temizlemek istedim ama bi türlü beceremedim
aramıza hoş geldin her zaman yardıma hazırız . net fotoğraf olarak
hoşgeldin bende yeniyim ama şunu söyleyebilirim çok güzel çalışmalar va burda gerçekten.mutlaka bişeyler kaparsın diye düşünüyorum.ama programı biraz kurcala ancak temeli o şekilde öğrenebilirsin.gerisi Allah kerim
kolay gelsin
jeo..katılıyorum bir konuyu anlamının en iyi yolu ya izlemektir yada okuyup uygulamaktır çalışmak lasım
SANA iyi çalışmalar burada çok iyi üstatlar var onlarında benimde bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırıs.
Selamlar herkese aranıza yeni katıldım photoshop tan anlıyorum ama bilmediyim bişiyler vardır diyorum kendim sütdütyo fotoğrafcısıyım kendi mekanım .bende aranızda bişeyler öğrenirim umuduyla üye oldum...Umarım bişeyler öğrenir ve daima aranızda kalırım inşallah...
(saygılarımla)
HOŞGELDİNİZ.....
6989
HOSGELDIN...
Bu platformda cogumuz hicbisi bilmeden geldik belki ustalarda süphesiz aramizda var. o sebepten ögrenmeye istegin varsa emin ol sana yararli olacaktir ve herkes elinden geleni yapacaktir buna hic süphen olmasin..bende bazi dökümanlar anlatim ile ilgili yazili word dosyasi istersen sana ulastirabilir mail adresini veririsen... dedigim gibi yeterki iste ve istemesini bil... kolay gelsin yolun acik olsun basarilar....
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Yapay Zeka: Yoksa Teknoloji İtekliyor...
03 Oca. 2023, 19:52 miratcenk
0100103 Oca. 2023, 19:53
miratcenk -
Kırşehir Deki Fotoğrafçılar Buraya...
27 Ağu. 2009, 14:21 yakamoz40
5486126 Eyl. 2022, 00:54
samen383862 -
Gerçeklik Ve Dezenformasyonun Sınırlarında...
21 Eki. 2021, 11:59 miratcenk
0133121 Eki. 2021, 11:59
miratcenk -
Gerçeklik Ve Dezenformasyonun Sınırlarında...
21 Eki. 2021, 11:59 miratcenk
0117821 Eki. 2021, 11:59
miratcenk -
Podcast: Toplumsal Belgeci Fotoğraf: Buraya...
26 Ağu. 2021, 13:58 miratcenk
0163826 Ağu. 2021, 13:59
miratcenk -