cybertack
cybertack (üye)
İstanbul / Amatör

Gözler Ve Saç Renkleri

Arkadaşlar gözlerdeki renk değişikliği nasıl bu kadar gerçekçi yapabiliyorsunuz.Photoshopta yeniyim sadece sitelerden indirdiğim tutorialları okuyarak bir şeyler öğrendim fakat bu artistik rötuş kısmındaki göz rengi ve saç rengi değişikliklerinin nasıl bu kadar gerçekçi olabilidiği hala anlayabilmiş değilim.Benim yaptığım değişikliklerde resme zoom çektiğinizde yavaş yavaş daha sonradan değiştirilmiş olduğu anlaşılabiliyor fakat burdaki arakadaşların yapmış olduklarında bunu anlamak imkansız ötesi gibi bir şey.Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Saygılarmla

Tarih: 22 Mayıs 2004, 20:16 - İp: yok
Ufuk
Ufuk (fotoşopçu)
İzmir / Meraklı

Rengi verdikten sonra contrastlığı arttırırsan daha güzel görünür.Bi de rengi nasıl veriyorsun.Boyayarak mı,Color balance ile mi,hue saturation ile mi?

Tarih: 22 Mayıs 2004, 22:22 - İp: yok
Ufuk
Ufuk (fotoşopçu)
İzmir / Meraklı

sadece gözü seçip öyle rek verirseniz daha iyi olur.Rengi color balance dan ayarlarsınız.Daha sonra da seçmi kaldırmadan birghtnes/contrast ayarlarıyla oynarsınız

Tarih: 23 Mayıs 2004, 00:08 - İp: yok
d@rk_blue
d@rk_blue (üye)
İzmir / Firma

cybertack yeni bir layerla göz ve saç boyarsan bu cok belli olur..nedenini ise kendi ağzınla söylüyosun "boyuyosun"!fakat ufuk'un dediği gibi color balance ya da hue/saturation kullanırsan boyama yapmaz o bölgenin rengini değiştirmiş olursun..

Tarih: 24 Mayıs 2004, 13:55 - İp: yok
alison
alison (üye)
Adana / Meraklı

ya boyle ınternetten ındırebılecegım,sac goz rengı degıstırebılen free bı program bılen varsa lutfen soyleyebılırmı ??cok ıhtıyacım var..???

Tarih: 15 Mart 2007, 17:55 - İp: 88.***.**8.182
aydemirya
aydemirya (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

bunun üzerine photoshoptan iyisi mi varki nie başka program arıyosun

Tarih: 22 Mart 2007, 17:02 - İp: 88.***.**8.60
hudemirtas
hudemirtas (üye)
Bursa / Meraklı

selam kardeş resimde gözlerin veya işığın net olması gerek. daha sonra göz

Tarih: 22 Mart 2007, 18:19 - İp: 88.***.**8.249
alpalp
alpalp (üye)
Eskişehir / Meraklı

sen resmi bütün resmi istediğin renge boya sonra bir adım geri al ve sadece gözler için bu adımı tekrar yap geri dönüşüm fırçasıyla sonra biraz parlaklık falan işte kafana göre fıstık gibi olur .......

Tarih: 23 Mart 2007, 20:02 - İp: 88.***.**6.21
  • 1