Fotoğrafçılık Forumları
Gereği Düşünüldü...
Bu topictekiler yargıç kararı açıklıyor lütfen ayağa kalkalım....
--- K A R A R N A M E ---
Yaz kızım.....
Gereği Düşünüldü.....
İnsan Hakları Kanunun 11852 sayılı yasasının a,b ve c maddelerinin (paylaşımı alıp hemen kaçmak,emeğe saygı göstermemek ve bir teşekkür bırakmamakla paylaşımda bulunan kişiyi dahada paylaşımcılığa teşvik etmemek)
ihlal edildiği ve açılan bütün topiclerdeki deliller incelenip hatta yapılan tüm uyarılara rağmen yukarıdaki maddelerin ihlaline devam edildiği gözlenmiştir....
(Sessizlik Lütfen Gülüşmeler Olmasın Atarım Dışarı..)
Suçun sabit olduğu dellillerle kesinlik kazandığından dolayı bundan sonraki bütün paylaşımlarımı yanlızca emeğe saygı gösterenlere özelden yapacağımı bu topicle tüm netforum sakinlerine bildiriyorum....
Bu karara itiraz etmek için temyize gitmek gibi bir teşşebbüste bulunacak olanlara yargıtay,danıştay hatta avrupa insan hakları mahkemesi yolları kapatılmıştır.
(Tamam burası pek adil olmadı kabul ediyorum.. )
Sevgilerimle............
selam kardeş sinirlenmene gerek yok paylaşımlarını dikkatle izliyorum emeğine emeklerine sağlık.
Bırak millet yararlansın ... amaç paylaşım olsun..
Ha bide şimdi yaptığın Mutlak Monarşi oldu yavs....
K.İ:B
hudemirtaş kardeşim olaya bu kadar ciddi yaklaşacağını düşünmemiştim bilseydim ciddi bir üslupla yazardım...
Ayrıca bu herkesin sıkıntısı zaten baksana sende "PAYLAŞIM ADINA EMEĞE SAYGI" demişsin....
Kolay gelsin.....
YARGIÇ KIRDIN KALEMİ FAZLA SÖZE GEREK YOK ....
sanatsever akşam o kadar bekledik kürsüde seni özelede tıkladık sesin çıkmadı...
itiraz etiyorum hakim bey ben suclu değilim
yargıcım yanındayız bozma kafanı takma salla gitsin.memlekette kapkaççımı yok sanki
benim de sahitlerim var durun bekleyiiin
sonuna kadar haklisin yargiç yok ole kapkaccilik yapmak !
- 1