Fotoğrafçılık Forumları
Fotomontajda Kim Usta?
Arkadaşlar sizlere iki fotoğraf veriyorum rasgele...
Fotoğrafın biri aydınlık, net ve güzel...
Diğeri biraz gölgeli...
Yani, fotomontaj için iki zor fotoğraf...
Bakalım fotomontaj konusunda usta olan arkadaşlar iki fotoğraf arasındaki ışığı tutturabilecekler mi?
#theater' tarafından 10.12.2006 13:33:44 tarihinde düzenlendi.
keşke değişik bir fotoğraf verseydin.askeri bir ünüforma montajın sakıncalı olacağını düşünüyorum.
Benim elimde montaj yapılmış bir bu fotoğraf vardı. Arkadaşların çalışmalarıyla karşılaştırmak istediğimden bu fotoğrafları seçtim. Çünkü ben de montaj çalışmamı bu iki fotoğraf üzerine yaptım. Daha sonra sizlerle paylaşacağım.
iki fotoğraf arasında ne tür bir montaj çalışması olacak onu anlamadım ben. kafa montajımı olsun istiyorsunuz yoksa sadece karanlık olanın tonunu aydınlık olanınla aynı dereceyemi getirilmesini istiyorsunuz.
Bu benim çalışmam arkadaşlar... Anlaşıldı, burada usta fotomontajcı yok gibi :-)
#theater' tarafından 11.12.2006 16:58:16 tarihinde düzenlendi.
evet hazır beğendinizmi
#fotografya' tarafından 11.12.2006 18:05:44 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar, ben çok iyi yapmışım demiyorum. Öyle megoloman bir yapıya sahip bir kişiliğim de yok. Ama önemli olan doğruyu ve güzeli nasıl buluruz bunu tartışmak... İki ayrı çalışma gördüm. Birinde yüzdeki gölgeler gerdanda tutmamış -ki bunu ben de pek başaramadım- ikinci çalışmada ise çok deformasyon var. Üstelik rötüş olmamış bu çalışmaya..
theater sana bir fikir veriyim yüzü birlestırmeden once yuz rengını fon ve fondakı kısılerın yuzune gore ayarlaman gerek.yoksa bunu usta bır photo shop kullanan kısı anlar yuz montajlarında ılk goze carpan renktır.
temur21 kardeşim... bak bu harika olmuş... eline ve bilgine sağlık... ayrıca uyarın için de teşekkür ederim. her zaman gözönünde bulunduracağım bu uyarıyı...
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Emekli Dijital Kimlik Kartı Oluşturma E Devletten
09 Tem. 2024, 03:41 prodersler
048309 Tem. 2024, 03:42
prodersler -
Bugün: Canlı Yayın - Kim İpler Ara Güler'i?
16 Kas. 2023, 12:48 miratcenk
082016 Kas. 2023, 12:49
miratcenk -