foto mert
foto mert (üye)
Sivas / Stüdyo Fotoğrafçısı

Fotoğrafçılar Yapamaz Deniyooo

BAKIN SAYGIDEĞER ARKADASLAR.STÜDYO-NET ADLI KULLANICININ DEMEK İSTEDİĞİNİ YANLIŞ ANLAMIŞINIZ.ASLINDA ANLATILMAK İSTENEN O DEĞİL.GECEN AY PHOTOSHOP MAGAZİN ADLI DERGİ BİR YARIŞMA DÜZENLEDİ.BEN KATILDIM VE BENİM GİBİ YÜZLERCESİ KATILDI.AMA KABUL ETMELİYİZKİ BU ARKADASIMIZ EN GÜZELİNİ YAPTI VE BİRİNCİ OLDU.BU AY GENE BİR YARIŞMA VAR.O ARAKADASIM YARIŞMAYA KATILIM FAZLA OLSUN DİYE BÖYLE BİR ŞEY YAZMI.
YANİ KENDİNİ BEĞENMİŞLİKTEN DEĞİL.HOŞŞ BENCE BU CALIŞMADAN SONRA KENDİNİ BEĞENSEDE YERİDİR.VE SUNA DA KATILIYORUM.BU SİTEDE GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ VE KALİTELİ İŞLER YAPABİLEN ARKADASLARIMIZ VAR.HEPSİNE SONSUZ SAYGI DUYUYORUZ.ONLARDAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİK VE EMİNİM DAHA ÖĞRENECEK ÇOK ŞEYİMİZ VAR.AMA UNUTMAYALIMKİ BUDA PAYLAŞIMLA OLUYO.UNUTMAYIN
'' HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL''

Tarih: 5 Nisan 2007, 15:14 - İp: 88.***.**1.116
kara murat
kara murat (üye)
Malatya / Stüdyo Fotoğrafçısı

arkadaşım katılıyom sana teprikler iyi akşamlar

Tarih: 5 Nisan 2007, 20:21 - İp: 88.***.**3.154
studyo_net
studyo_net (üye)
Sivas / Stüdyo Fotoğrafçısı

dostum desteğin için teşekkürler ben burada yanlış birşey yapmışım gibi bir durum yaratmak isteyen çok değerli arkadaşlar var yanlış olsa adminimiz silerdi elbetteki fakat arkadaşlar yardımlaşmaktan paylaşmaktan bahsediyorlar buda bir yardımdır bir paylaşımdır katılmak isteyen arkadaşlara bir yardımdır bir paylaşımdır bilgi paylaştıkça yücelir millete mailinizi verinde size şu fonu yollayacam şu plugini verecem demekle ayrım yapıp bir şeyleri savunduğunu zannetmekle yücelmez ayrıca bu siteye üye olup diğer sitelerede üye ola bilme özgürlüğü vardır herhalde koyu fanatik olmaktan herzaman kaçındım ama işi fanatikliğe döken arkadaşlarıda o kadar önemsemedim önemsendikşe bir yere vardıklarını sanıyor ayrımı başlatıyorlar zaten

konu ile ilgili link merak eden arkadaşlar buradan baka bilirler

Tarih: 6 Nisan 2007, 01:40 - İp: 88.***.**9.4
  • 1