theater
theater (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Fotoğraf Onarımı Ve Renklendirme

Arkadaşlar merhaba...

Aşağıda link vereceğim fotoğrafı orijinal boyutlarda onarıp renklendirebilecek arkadaşlarım varsa bana yardımcı olabilirler mi? Çanakkale savaşları ile ilgili bir döküman için çok gerekli...

Aşağıda fotoğrafın linkini veriyorum... Eğer bu fotoğrafı onarıp renklendirebilecek arkadaşım da aynı boyutlarda bana link verebilirse sevinirim...

Yardımklarınızı esirgemediğiniz için şimdiden teşekkürler...

FOTOĞRAFI İNDİREBİLECEĞİNİZ LİNK

#theater' tarafından 16.03.2006 17:23:13 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Mart 2006, 17:21 - İp: yok
bishaunen
bishaunen (üye)
Antalya / Doğa Fotoğrafçısı

Arkadaşım onarmak sorun değil renklendirme de kafaya göre yapılabilir. Birkaç program var zamanın varsa haftaya yapabilirim. Bu gün yarısı yok bir siyah beyaz fotograf geldi kafayı yedirtti. Başımda iki tanede stajer var. Biri benden büyük. Zamanı olan arkadaşlar yardımcı olmazsa yardım ederim. 3 gündür ilk defa internete giriyorum

Tarih: 16 Mart 2006, 18:56 - İp: 85.***.**3.144
orhan yum
orhan yum (üye)
Diyarbakır / Stüdyo Fotoğrafçısı

oldukça eski ve yıpranmış bir fotoğraf.
bunu düzeltmek emek gerektirir.
emek vermek içinde zaman gerekli.
bunu yaparım ama, zaman veremem size. yani boş zamanlarımda fırsat buldukça azar azar tamamlamaya çalışırım.
inşallah acelesi yoktur theater bey.

Tarih: 16 Mart 2006, 23:02 - İp: 85.***.**4.98
myc
myc (üye)
İçel / Stüdyo Fotoğrafçısı

theater seyit onbaşının o unutulmaz fotoğrafı İstanbulda renklendirme ve restorasyon yapacak çok değerrli meslektaşlarımız mevcut onlardan birine götürürseniz kaliteli ve istediğiniz ölçüde baskı bastırabilirsiniz.Saygılarımla

Tarih: 17 Mart 2006, 08:03 - İp: 85.***.**2.204
a.haydar
a.haydar (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

onarmaya evet te renklendirme bana kalırsa bu fotoğrafı bozar

Tarih: 17 Mart 2006, 15:37 - İp: 88.***.**2.55
  • 1