last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

Dosyaları Paylaşıma Açmak

bir çok arkadaşın sıkıntısını hafifletmek amacıyla bu yazıyı ekleme gereği duydum. bilen arkadaşlara lafım yok sadece bilmeyenler içindir.
"herhangi bir program, dosya veya fon ne olursa olsun paylaşıma açmak istiyorsanız önce dosyanızı upload yapmanız gerekiyor bütün paylaşım sitelerinin mantığı aynıdır. özellikle tavsiyem www.hemenpaylas.com'u kullanmanızdır. bazen sorun çıkartabiliyor yüklerken o zaman rapidshare'yi kullanmak zorunda kalıyorum. yalnız dosyanızı upload ederken winrar veya winzip ile sıkıştırmış olmanız gerekmektedir. daha rahat upload yapabilmek için dosyalarınızı en fazla 30-40 Mb arasında tutarsanız sunucu hatası vermez bu yükleme işlemi tamamlandıktan sonra size bir link verilecektir. o linki bir yere kaydedip paylaşmak istediğiniz forumda yeni bir başlık açarsınız ve o başlığa linki direkt yazarsınız. bazı forumlarda reklam yapılması yasaktır. bu paylaşım sitesi daha olsa. o nedenle uyarı almamanız için linkinizi url tagı altında gizleyebilirsiniz. bunu nasıl yapacağınızı anlatmak bu forumda zor olacak çünkü yazılması gereken yazıları buraya yazsam görünmeyecek mümkünse msn gelirse arkadaşlar daha kolay anlatabilirim."
umarım yardımcı olabilmişimdir.

#last hope' tarafından 05.09.2007 11:16:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 6 Mart 2006, 13:41 - İp: yok
pıto
pıto (üye)
İzmir / Stüdyo Fotoğrafçısı

bir teşekkür bile etmiyorlar boşver kendini yorma kardeş

Tarih: 7 Mart 2006, 13:17 - İp: 85.***.**8.235
mastertr
mastertr (üye)
Zonguldak / Amatör

Diğer paylaşım siteleri ve sınırlamaları...

Tarih: 7 Mart 2006, 14:36 - İp: 194.***.**0.97
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

master arkadaşım bu internet aleminde paylaşım siteleri o kadar farklı amaçlarla kullanılıyorki kendi sitelerine adam toplamak olsun paylaşım yerine asatış amaçlı olsun o nedenle pek çok sitede reklam yasağı var ve böyle bir reklam yaptığınız takdirde o siteden banlanıyorsunuz bunu zamanla göreceksiniz fikret bey bu konuda sağolsun çok geniş yaklaşıyor olaya kıymetini bilin
ben sadece yanlış anlamamanız nedeniyle bunu yazıyorum

Tarih: 9 Mart 2006, 13:23 - İp: 81.***.**7.150
garizma
garizma (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

paylasmak guzel birsey ve bende fotgrafcıların rapidde megauplaad da susrunup indirmeye calısılan programları siteme koydum...

para istemedik pul istemedik ...

kısa bir uyelikten sonra bir tesekkur yeterdi ama nedense tam tersi oluyor...

İNSAF ARKADASLAR ...

O site de bu programlar kac mb yer tutuyo biliyonuz mu...
o mb lar bedava alınmıyo...

RİCA EDERİM YANİ...

Arkadaslar Turk server uzerinden KPT 1,1 yi indirmek için buraya bakın...2 dakikalık bir uyelikten sonra photoshop ve yardımcı programları
buradan rahatlıkla indirebilirsiniz...
http://www.garizma.com/forum/viewtopic.php?t=310

Tarih: 17 Mart 2006, 10:48 - İp: 85.***.**0.183
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

hahahahahaha
gerçekten komiksin garizma

Tarih: 17 Mart 2006, 11:31 - İp: 81.***.**7.150
mastertr
mastertr (üye)
Zonguldak / Amatör

ben programdan ziyade fotoğraf paylaşıyorum bu sitelerde. ücretsiz program paylaşmak da neyin nesi, ben onu zaten anlamıyorum. satan yerler var, git paranla al, fotoğraf makinesini çalmaya nasıl yanaşmıyorsan, programlarıda çalamazsın diyorum herkese ama dinleyen yok...

Tarih: 20 Mart 2006, 11:26 - İp: 194.***.**0.97
zonguldak
zonguldak (üye)
Manisa / Stüdyo Fotoğrafçısı

arkadaşlar selam paylaşımdan kendinde olanı olmayanlara vermesinden daha güzel bir şey olabilirmi parasıyla al demesi güzel hele bizim gibi kırsal bölgede küçük bir esnaf için bu gibi programlara olmayan parayla ulaşmak çok zor arkadaşlar saygılar paylaşmak güzeldir paylaşabilene

#zonguldak' tarafyndan 27.03.2006 00:06:33 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Mart 2006, 23:56 - İp: 85.***.**8.16
agarnizor
agarnizor (üye)
İstanbul / Amatör

la habu garizmamıdır nedir ben ona katulıyoru...

kaldıki kac tane programa para veriyorsunuz arkadasım diyorum paylasımı engellemek isteyenlere...

eminim onlarda netten onlar bizden daha cok programı korsan kullanıyorlardır

Tarih: 28 Mart 2006, 18:26 - İp: 85.***.**3.37
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

bazı arkadaşlar paylaşmak ile kendi sitelerine adam toplamak işini karıştırıyorlar. sıkıyorsa vereceği linki rapid de versinler niye kendi sitesindeki rapid linkine ulaşmak için sitelerine üye arıyorlar. yoksa programın ismini yaz google de ara karşına bak nelerçıkacak

Tarih: 29 Mart 2006, 10:53 - İp: 81.***.**7.150
loveralone
loveralone (üye)
Isparta / Stüdyo Fotoğrafçısı

ya babam siktir et ne anlatacan millet reklam veriyo bi sorunu olan varsa arkadşın dediği gibi [email protected] yardımcıda olurum reklamcıların kafasınıda kırarım millet bırakın reklam işini burası ova mı lan şurda yeni arkadaşlara bişeyler nvermek istiyoz sadece ilgili arkadaşlar yardım ederim sizlere ekleyin beni [email protected]

Tarih: 2 Nisan 2006, 19:53 - İp: 85.***.**7.55
  • 1