Fotoğrafçılık Forumları
Dayanışma!!
Evet Dayanışma.
Hayvanlar da bile!!
Ahmet abii bu nasıl bir dayanışma fare kurbağanın sırtında hahahha buna dayanışma deilde başka bişey diyelim hahaha yav sabah sabah güldürdün.AHMET ABİİ BU RESİMDE GÖRÜPTE YORUMLADIĞIM ŞEY ESPİRİ NİTELİĞİNDEYDİ ASLINA BAKARSAN ÇOK DÜŞÜNÜPTE YORUMU YAPILACAK BİR RESİM AMA Bİ KELİME YAZIYORUS ŞURAYA ADAMLAR AHKAM OLUP BİLMİŞLİK YAPIYORLAR NEYSEE
#sanatsever' tarafından 23.03.2007 20:19:33 tarihinde düzenlendi.
Ahmet abi bu fare çok uyanık mış yaw
.....HARİKA DÜŞÜNCE İÇİN TEŞEKKÜRLER......
#sanatsever' tarafından 23.03.2007 20:25:06 tarihinde düzenlendi.
Ahmet ağbi dayanışma diye açtığın konuyu bazı arkadaşların okuması lazım bence. yine sitenin havası değişmeye başladı.uygunsuz kelimelerin kullanıldığını gördüğüm için çok üzülüyorum.bu site dayanışma sitesi.şu yakarıdaki fotoğraftan örnek almamız lazım.seni kutluyorum.iyi çalışmalar
STEVE..Ahmet ağbi dayanışma diye açtığın konuyu bazı arkadaşların okuması lazım bence. yine sitenin havası değişmeye başladı.uygunsuz kelimelerin kullanıldığını gördüğüm için çok üzülüyorum.bu site dayanışma sitesi.şu yakarıdaki fotoğraftan örnek almamız lazım.seni kutluyorum.iyi çalışmalar .
.
...........................Bu yazıdan daha öte şeyler oluyor bu sitede anlam veremiyorum millet neyin peşinde birinin dur deme zamanı geldi bana demek düşmes ama can sıkıntısından başka bişey yapmıyolar .
Ahmet abi çok enteresan fotolar ekliyosun hepsi birbirinden ilginç ve güzel, yanılmıyorsam birde ağaç fotografların vardı ilginç olan ellerine sağlık..
evet nerden buluyon böğle enteresan fotoları hemen kayıt ediyom bakarsın bi gün biyerde lazım olur ..... saol..
ya pardon ..... ben bişey sorcam bu açılan konuların yanında fotoğraf makinası resmi var ufak bişey böğle bazılarınınki yeşilimsi bazılarının ki kırmızı bir renkle işaretlenmiş ..... ne anlama geliyor bu renkler ... ?
sanatsever umarım anlamışsındır sen daha önce sitenin amacını ve akışını degiştirecek çok paylaşım yapmıştın
bir anda uçtu gitti.
alpalp kardeş o işaretler girdiğin dolaştığın formları belirlemek için işaret bu sayede girdiğin yeri yanlışlıkla tekrar açmana gerek kalmıyor
- 1
- 2