alpcan
alpcan (üye)
İstanbul / Amatör

Cs3 Hakkında Bilgi

internet ortamında uygulamalı bir kitap yada kurs arıyorum. . Scott kelby adlı yazarın photoshop'un cs3 versiyonu için çıkarttığı kitabı malesef İstanbuldaki kitapçılarda bulamadım. Uygulamalı öğretici bir dokuman nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olrsanız sevinirim. İyi fotolar dilerim..

Tarih: 9 Mart 2009, 00:29 - İp: 78.***.**6.216
makara
makara (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

geçende bakırköydeki capacity nin içinde gezerken üst katta bir kitapçı var orda gördüm
uygulamalı eğitim kitabı
baya ağır bişeydi

Tarih: 9 Mart 2009, 08:12 - İp: 85.***.**6.200
alpcan
alpcan (üye)
İstanbul / Amatör

ilginize Tesekkürler ,

Acaba kitap renkli mi değil mi diye soracağım zira cs3 hakında birsürü eğitici kitap kurcaladım ancak hepsi siyah beyaz kagıda örnekleme yapmış. renkli fotolardaki değişiklikleri sanırım hayalgücümüz ile tahmin etmemiz bekleniyor. Renkli kuşe kağıda sade bir anlatımla pratik bilgiler. Amerikada bu programla ilgili bahsettiğim niteliklerde 10'larca kitap verken burada fotokopi kağıdına basılmış 2 sayfa sonra sıkılıp bırakılacak yayınlar var.

Tarih: 9 Mart 2009, 11:10 - İp: 78.***.**4.102
makara
makara (üye)

renkli ve kaliteli kağıda basılmıştı
epeyce de ağırdı

Tarih: 9 Mart 2009, 13:00 - İp: 85.***.**6.27
alpcan
alpcan (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekkürler Makara,

Bugün bu kitap işini hallettim ve bahsettiğim cs2 için Scott Kelby yazarın kitabını aldım ancak cs3 versiyonun marifetlerinide zamanla yada pratikle cözerim . Kitap için ilk izlenimim süper. cok pratik ve ögretici . 69 TL verip iki önceki versiyonu aldığım için biraz garip hissediyorum ama mutluyum cünki ya bunuda bulamasaydım burası Türkiye...Neden cs3 sürümünü basmazlar analasılır gibi degil. Dünya cs4 kitaplarını okuyor....

Tarih: 10 Mart 2009, 20:52 - İp: 78.***.**0.115
makara
makara (üye)

aralarında çok fark yok diye hatırlıyorum
yani onu kitapla öğrensen
diğerlerini kurcalayarak ilerletirsin kendini

Tarih: 10 Mart 2009, 21:25 - İp: 85.***.**2.83
  • 1