kızfoto
kızfoto (üye)
Afyonkarahisar / Stüdyo Fotoğrafçısı

Bunlarda Benden

istediğin şeki verebiliyosun siteye resim eklemesini biliyorum ama dosya eklemesini bilmiyorum bana dosya eklemesini bir arkadaş analtırsa ben sitede yayınlıcam bu plugini sizde beyenirsiniz umarım

Tarih: 24 Ocak 2007, 17:30 - İp: 88.***.**1.77
ersan06
ersan06 (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

güzel pluginler

Tarih: 24 Ocak 2007, 20:05 - İp: 88.***.**5.177
kızfoto
kızfoto (üye)

Tamer abi yorumun beni okadar üzdükü anlatamam sana yorumu okur okumaz pc yi kapattım.Çok ağır geldi bana ben zorlamıyorum bana şunu yazın bana bunu yazın diye fotoğrafımı byen meyen abilerimde var onlara ayzıyorum neden kötü diye bana bilgi verinki o hatayı bidaha yapmayayım diye.Bu plugin senin işine yaramaz sana saçma gelebilir ama bir başkasının hoşuna gider önemli olan paylaşmak değilmi ben burdan oakdar çok şey öğrendimki ve okadar çok yardımcı oldularki bana ben kendimi borçlu hissettim ve elimdekileri paylaşmak istedim ama nediyim canınız sağolsun

Tarih: 25 Ocak 2007, 10:56 - İp: 85.***.**9.172
lostcity
lostcity (üye)
İzmir / Amatör

öncelikle paylaşım için çok teşekürler.emeginize saglık byn erkek olayına gelince paylaşımcı çok nadir olan bayanların her zaman bir farkı olmalı

Tarih: 25 Ocak 2007, 12:35 - İp: 85.***.**5.172
ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

Sevgili kızfoto Paylaşımın için teşekkürler Yararlandım, ilerde de yararlanacağm.. Başkasına da aldırma..

Tarih: 25 Ocak 2007, 16:38 - İp: 81.***.**2.251
kızfoto
kızfoto (üye)

teşekkür ederim abi

Tarih: 25 Ocak 2007, 18:10 - İp: 85.***.**5.246
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

fotografcılıgın dibi gözüküyor siz hala bayan erkek tartışması içindesiniz....yazık.serap amatör bile olsan ilgilenmen ve paylaşman cok güzel.profosyonellerin işine yaramasada birilerin işine mutlaka yarar.pulingler.........

Tarih: 26 Ocak 2007, 00:12 - İp: 85.***.**9.45
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

Bir meraklının hevesini kursağında koymamalısınız.
Eleştiri yapmayın demiyorum, ama lütfen yapıcı eleştiriler olsun.
serap'ın ben burdan oakdar çok şey öğrendimki ve okadar çok yardımcı oldularki bana ben kendimi borçlu hissettim ve elimdekileri paylaşmak istedim sözü yıkıcı eleştiri yapanlara yetmiştir sanırım. (sadece bu topicte değil diğer topiclerinde de benzer yaklaşımları gördüm, bu yüzden yazıyorum ama piyango bu topictekilere vurdu )

Tarih: 26 Ocak 2007, 00:56 - İp: 85.***.**2.32
kızfoto
kızfoto (üye)

Alalh razı olsun diyorum ne diyim

Tarih: 26 Ocak 2007, 12:21 - İp: 85.***.**5.246
serdar.
serdar. (üye)
Zonguldak / Amatör

bune sımdı fotoya fıltrelerı uygulamıssın
bu calısma sayılamz yoldan bırını cagırıp ona su tus
sunu yapıyor buda bu da bunu yapıyor dedık ıs bıtermı