mheltem
mheltem (üye)
İzmir / Amatör

Andaç İçin Yardım

Arkadaşlar ben andaç yapıorum...buradaki fotoları şekilli bir şekilde kesebileceğim bir program varmı birde bir fotoğraftaki birini diğer fotoğrafa yapuştırmak istioyorum...yardım ederseniz sevnirim

Tarih: 15 Mart 2007, 17:47 - İp: 85.***.**8.11
yargıç
yargıç (üye)
Sakarya / Meraklı

meltem öncelikle hoşgeldin...
aradığın program photoshop yanlız bu programı öğrenmek için eski topicleri araştırıp bayağı bir yol katetmen gerekiyor..
eğer fotoğraflar çok özel değilse buraya atarsan acil olanları arkadaşlar senin yerine yaparlar sende programı indirip bol bol pratik yapman lazım.....
Umarım sorunu yanlış anlamayıp doğru cevaplamışımdır...
Tekrar hoş geldin.....

Tarih: 15 Mart 2007, 17:59 - İp: 88.***.**9.124
mheltem
mheltem (üye)
İzmir / Amatör

hoşbıldık:D teşekkrüler cevap verdiğin için.ben photoshopun programını bulamadım birde netten şimdilik bana sadece fotoğrafları şekilli kesebileceğim bir program yeterli bilidiğin bir program varmı?

Tarih: 15 Mart 2007, 18:07 - İp: 85.***.**8.11
aysme
aysme (üye)
İstanbul / Meraklı

andaç ne yaa

Tarih: 15 Mart 2007, 18:25 - İp: 85.***.**1.134
mheltem
mheltem (üye)
İzmir / Amatör

andaç= yıllık

Tarih: 15 Mart 2007, 19:06 - İp: 85.***.**6.71
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

meltem bence andaç basite alınacak bi iş deyil helede adet olarak fazlaysa yada ticari amaçla yapılıyorsa bence en yakın fotografçıya gidip bu işi ehline yaptırman lazım
umarım yanlış anlamazsın burdan böyle program bulsan bile öyle ciddi bişey yapamazsın. saygılarımla.

Tarih: 15 Mart 2007, 23:08 - İp: 88.***.**9.72
mheltem
mheltem (üye)
İzmir / Amatör

andacı ben yapmıyorum batuhan...ben sadece animasyon sayfasını yapıcam bi arkadşımın sınıfı için yani sınıf fotolarının bulunduğu yeri..normalde öğrenciler yaıyo orayı ama ben ona yardımcı olmak için daha yaratıcı bişeyler çıkarıyım diye yapmak istedim.YANİ ANDACI TABİİKİ BEN YAPMIORUM

Tarih: 16 Mart 2007, 20:14 - İp: 85.***.**7.129
alpalp
alpalp (üye)
Eskişehir / Meraklı

resimleri görelim tabiki yardımcı oluruz karınca kararınca elimizden geldiğince senin veya değil ne önemi var paylaşmak yardımcxı olmak güzeldir ...... animasyon sayfası için demişsin nasıl bir animasyon sayfası olacak slayt tarzımı yoksa web sayfası tarzında kullanıcıların istediği gibi butonlar ile yönlendirebileceği bir animasyon sayfası olacak ...... bu arada hoşgeldin ...

Tarih: 16 Mart 2007, 20:28 - İp: 88.***.**1.165
mheltem
mheltem (üye)
İzmir / Amatör

Yani yıllıklarda olur ya işte animasyon sayfası derken hareketli falan diil normal bişi fotoları kesicez yanına yazılar falan yazıcaz böle bişi yani bu arada teşekkürler...ben program yükledim bir tane çok teşekkür ederimmm alppppp

Tarih: 16 Mart 2007, 21:15 - İp: 85.***.**8.69
alpalp
alpalp (üye)
Eskişehir / Meraklı

hangi programdan bahsettiğini bilmiyorum ama flash 5,0 yada flash mx kullan ....... çok güzel şeyler yapılabiniyor ....

Tarih: 16 Mart 2007, 21:24 - İp: 88.***.**1.165
  • 1