Fotoğrafçılık Forumları
Andaç İçin Yardım
Arkadaşlar ben andaç yapıorum...buradaki fotoları şekilli bir şekilde kesebileceğim bir program varmı birde bir fotoğraftaki birini diğer fotoğrafa yapuştırmak istioyorum...yardım ederseniz sevnirim
meltem öncelikle hoşgeldin...
aradığın program photoshop yanlız bu programı öğrenmek için eski topicleri araştırıp bayağı bir yol katetmen gerekiyor..
eğer fotoğraflar çok özel değilse buraya atarsan acil olanları arkadaşlar senin yerine yaparlar sende programı indirip bol bol pratik yapman lazım.....
Umarım sorunu yanlış anlamayıp doğru cevaplamışımdır...
Tekrar hoş geldin.....
hoşbıldık:D teşekkrüler cevap verdiğin için.ben photoshopun programını bulamadım birde netten şimdilik bana sadece fotoğrafları şekilli kesebileceğim bir program yeterli bilidiğin bir program varmı?
andaç= yıllık
meltem bence andaç basite alınacak bi iş deyil helede adet olarak fazlaysa yada ticari amaçla yapılıyorsa bence en yakın fotografçıya gidip bu işi ehline yaptırman lazım
umarım yanlış anlamazsın burdan böyle program bulsan bile öyle ciddi bişey yapamazsın. saygılarımla.
andacı ben yapmıyorum batuhan...ben sadece animasyon sayfasını yapıcam bi arkadşımın sınıfı için yani sınıf fotolarının bulunduğu yeri..normalde öğrenciler yaıyo orayı ama ben ona yardımcı olmak için daha yaratıcı bişeyler çıkarıyım diye yapmak istedim.YANİ ANDACI TABİİKİ BEN YAPMIORUM
resimleri görelim tabiki yardımcı oluruz karınca kararınca elimizden geldiğince senin veya değil ne önemi var paylaşmak yardımcxı olmak güzeldir ...... animasyon sayfası için demişsin nasıl bir animasyon sayfası olacak slayt tarzımı yoksa web sayfası tarzında kullanıcıların istediği gibi butonlar ile yönlendirebileceği bir animasyon sayfası olacak ...... bu arada hoşgeldin ...
Yani yıllıklarda olur ya işte animasyon sayfası derken hareketli falan diil normal bişi fotoları kesicez yanına yazılar falan yazıcaz böle bişi yani bu arada teşekkürler...ben program yükledim bir tane çok teşekkür ederimmm alppppp
hangi programdan bahsettiğini bilmiyorum ama flash 5,0 yada flash mx kullan ....... çok güzel şeyler yapılabiniyor ....
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
023203 May. 2025, 18:10
aslls -
-
Hiti 525l Termal Baskı Hakkında Yardım
04 Oca. 2025, 13:30 megavision
155419 Mar. 2025, 13:25
emre11 -