Fotoğrafçılık Forumları
hoş olmuş guzelliklerine guzellik katmışsın..
Bravo Lotus gayet güzel iş çıkarmışsınız.
        Tesekkur ederim sibel.evet gerçekten guzel bayanlar. 

Ufuk tesekkur ederim..

renklendirmelerimi sana göndereceğim haberin olsun  

ahada veriyorum

(renklendirmelerimi sana göndereceğim haberin olsun) bu cumle galiba çalismalar guzel olmus anlamina geliyor 

fotomerve oyle bir resim  vermissinizki çalismasi  zevkli olacak. (insaf)  

Bunu deniyecegim birkaç eski resim çalismam oldu ama bu kadar yipranmis degillerdi.Sonuç için garanti vermiyorum ama deniyecegim.

Elimden geldigince ve bilgim dahilinde onardim ve renklendirdim.Bu kadar oldu. 
Eski resimlerde orjinal petek dokuyu bozmak istemem bence o doku resime guzellik katiyor.Eski oldugunu belirtiyor bu yuzden dokuyu tamamen kaybetmedim.Petek doku kaybolunca çalisma çok yapay duruyor.Tabi bu benim fikrim. 
fotomerve eger isterseniz imzasiz olani size yollarim. 

ellerinize sağlık 

renklendirmede çok başarılısınız. 
harika olmuşlar : ) 
emeğinize sağlık 

devamını bekliyoruz

çok güzel renklendirmeler lotus  tebrikler.  ufak bir hatırlatma yapmama izin ver gözlerdeki  beyazlıga dikkat     

ellerine sağlık lotus imzasız olanı gönderirsen sevinirim [email protected]
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
- 

- 

Cenk Mirat Pekcanattı Eleştiri Ödülü 202525 Eki. 2025, 12:14 miratcenk 015025 Eki. 2025, 12:14
 miratcenk
- 

- 

- 

Fotoğraf Koleksiyonu Nedir? Ve Nasıl Yapılmaz?14 Eki. 2025, 12:48 miratcenk 039914 Eki. 2025, 12:48
 miratcenk
- 

- 

İnsani Tanıklığa Sırça Köşklerden Yapılan Eleştiriler01 Eki. 2025, 12:33 miratcenk 032601 Eki. 2025, 12:34
 miratcenk
- 

Capa'yı Övmeye Değil, Gömmeye Geldim...21 Eyl. 2025, 15:19 miratcenk 061221 Eyl. 2025, 15:19
 miratcenk
- 

-