Fotoğrafçılık Forumları
İlk Denemem
USTALAR MERAKLILAR ÇAYLAKLAR ACEMİLER YOLDAN GEÇENLER BUYRUN BU İLK DENEMEM YORUMLARINIZ KENİMİ GELİŞTİRMEM İÇİN TEK YOLDUR TEŞ EDRİM ŞİMDİDEN

güzel olmuş ama renk uymuna biraz daha dikkat diyorum   

yorumun için çook tşk ederim.  bunu tamamen face on body programı ile yaptım ranklendirme için prgram arayışındayım
 bunu tamamen face on body programı ile yaptım ranklendirme için prgram arayışındayım                                    

photoshop ile daha iyi sonuç alabilirsin renk,ışık,contras gibi...çalışman güzel eline sağlık   

yorumun için tşk ederim sezar kesinlikle pthoshop üzerinde çalışıyorum
 yorumun için tşk ederim sezar kesinlikle pthoshop üzerinde çalışıyorum  

güzel çalışma
        steve yorumun için tşk siteyi gezdimde dönülecek o kadr çok viraj varki biraz gözüm korktu  

- 1
İlgili olabilecek konular
- 

- 

İlk Defa Makine Alacağım Öneri Ve Tavsiye05 Haz. 2025, 10:26 insanyiyici 197910 Haz. 2025, 12:39
 mete007
- 

Gölge Fanzin’den Bir İlk: Sanat Eleştirisinde Yz07 Nis. 2025, 16:08 miratcenk 056807 Nis. 2025, 16:09
 miratcenk
- 

- 

- 

- 

Köy İlkokulunda Fotoğrafçılık Projesi18 Ara. 2018, 22:41 nazimzengi 1243525 Şub. 2019, 12:12
 fotoalbumleri
- 

- 

Sony A200 Nasıldır? İlk Makine İçin Çok Mu Eski ?28 Ara. 2016, 21:51 sonyyci 0229628 Ara. 2016, 21:52
 sonyyci
-