dilaver61
dilaver61 (üye)
İstanbul / Amatör

Site, Aile Albümü Olurmu?

http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=162229

Bu ve buna benzer fotoğrafların, gerçekte emek verilerek çekilmiş fotoğraflara zaman ayırmayı engellediğini düşünüyorum.

Forum larda böyle bir paylaşım olabilir, Başlık açılıp, ''2007 fuarı gibi'' gruba katılan arkadaşlar ve gidemeyenler fikirlerini fotoğraflarıyla paylaşabilirler. Fakat galeri bölümünde bunların yayınlanıp
altlarınada ''orada olmak varmış, güzel çıkmışsın ....abi, vb terimler gereksiz diye düşünüyorum.

Her ne kadar yeni üyeler çoğunluğu oluştursa da, geçen yıl bu zamanların fotoğraf kaliesinden daha aşağılarda olmamız gerekmez.

''Değiliz'' diyenlere, bir çoğumuzun da üye olduğu bir diğer amatör site olan ftkrtk sitesinin ilk sayfasına rica ediyorum.

Saygılar

Tarih: 25 Mayıs 2007, 21:58 - İp: 85.***.**9.102
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Site aracılığıyla tanışmış ve bir şekilde buluşmuş arkadaşlar bu buluşmalarda çektikleri fotoğrafları zaman zaman sitede paylaşıyorlardı. Ancak bu durum diğer kişiler tarafından tepki aldığı içinde defalarca farklı bir kategori daha olması gerektiği dile getirilmişti.

Bende fuardan sonra "İnsan manzaraları"nın altına "Netfotograf Buluşma Noktası" olarak yeni bi kategori açtım. Ancak bu kategoriye eklenen fotoğraflar yorum alsada anasayfaya düşmüyor. Nü kategorisinde olduğu gibi o bölümü tıklarsanız o fotoğrafları görüyorsunuz.

 

Tarih: 25 Mayıs 2007, 23:59 - İp: 81.***.**8.46
  • 1