pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Site Göçüyor Mu?

Sayın arkadaşlar ve pek muhterem fdiker;
Sitede son günlerde bir gariplikmi var .Ben artık sitede gezmede çor zorlanıyorum.

Tarih: 18 Nisan 2006, 17:16 - İp: yok
a.haydar
a.haydar (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

adsl var ama site cok mu yüklü ondanmı bilmem çok yavaş

Tarih: 19 Nisan 2006, 15:30 - İp: 85.***.**9.141
haymana81
haymana81 (üye)
Yurtdışı / Amatör

Evet arkadaslar malesef ayni sorunlardan bende muzdaribim.
Ama benim takildigim iki büyük sorun var bana göre
1) Artik site icerisinde dolasirken yavas olmasi yüzünden bayaa bir zaman kaybetmek
2) Ikdebir kullanici ismimi ve sifremi yazmak. Neden oldugunu bir türlü anlayamiyorum ama site icerisinde baska bölümlere girmek istedigimde tekrar tekrar giris yapmam gerekiyor. Mesela Galeriden foruma forumda mesj servisine mesaj servisinden kontrol paneline gibi...
Arkadaslar anladigim kadariyla birinci sorunu herkes yasiyor ama iknci sorunu herkes yasiyormu merak ediyorum dogrusu.

Tarih: 19 Nisan 2006, 15:53 - İp: 84.***.**3.157
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

valla bende 10mbit baglanti var fakat ne konulari acabiliyorum ne de actiktan sonra kolaylikla gonderebiliyorum..

mesela bu mesaj, eminim yaklasik 3 dakika sonra falan forumda belirecek..

Tarih: 19 Nisan 2006, 15:55 - İp: 62.***.**2.10
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Dadadangast bile giremiyorsa artık düşünün gerisini. Fdiker nerdesin acil çözüm isteriz.
Haymana 2 sorun seninle alakalı.

Tarih: 19 Nisan 2006, 15:59 - İp: 85.***.**4.130
cez
cez (üye)
İstanbul / Meraklı

Evet site kalabalıklaştığı için server yetmiyor sanırım.Herkes fotoğraf silmeye başlayacak.Hadi biz Fk ya da giriyoruz da Pazarbey ne yapsın.Doğru söylüyor bunalıma girer sitenin tadı da kaçar.

Bazı gelişmeler olacak duyum aldım ama Fdiker yakında açıklar.

Tarih: 19 Nisan 2006, 17:49 - İp: 85.***.**4.130
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Evet ya beni zaten ordan kovmuşlardı. Nereye giderim ben. Valla çözüm bulunsunda nasıl bulunursa bulunsun. BEn zaten zaman zaman kendif fotoğraflarımın bir bölümünü siliyorum. ŞU anki standardım 10 yorum altını silme yönünde. Ama genede pekçok var.

Tarih: 19 Nisan 2006, 17:58 - İp: 85.***.**4.130
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

valla bunalima gireriz degil, girdik bile.. en azindan ben girdim..

Tarih: 19 Nisan 2006, 20:36 - İp: 62.***.**2.10
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Arkadaşlar haymana nın sorunu ona özgü değil bende site içinde farklı bölümlere girerken sürekli şifre girmek zorunda kalıyorum.Birde pino_cico arkadaşımız forum sayfasında bir topic ten diğerine geçerken sistemin kendisini dışarıya attığını söylüyor.
Kısaca sitede önemli bir sorun var ama bakalım nasıl halledilecek.
Fikret bey de bu arada bizleri bilgilendirirse,çok sevineceğiz artık sitede gezmek eziyet oldu.

Tarih: 19 Nisan 2006, 21:25 - İp: 85.***.**3.161
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Dün (18 Nisan) serverin barındırıldığı Radore firmasında bazı aksaklıklardan dolayı düzenlemeler yapıldı, 2 gündür sanki pek sorun yok gibi... mi? yoksa banamı öyle geliyor.

Dadanagast'ın sorun yaşaması Türkiyenin yurtdışı çıkışlarıyla ilgilide olabilir, nasıl bi kablo kullanıyorlarsa zırt-pırt kopuyor

Ziyaretçi sayısında da son dönemde artış var, birde fotoğraf sitesi olunca çok veri çekiliyor günlük trafik 3 gb'nin üzerinde, server 1 Mbit/Sec ile bağlı ancak test için serbest bırakıldığında yoğun saatlerde üzerine çıktığı söylendi buda daha para harcamam gerektiğini gösteriyor...

Bizim makina ertelendi gene

Diğer konuyla ilgili bir başka başlıkta şu cevabı yazmıştım : "..netfotograf sunucusunu datacenter'ında barındıran Rradore firmasının sahibi Kubilay bey, bundan 5-6 ay kadar önce sitenin trafiğinden dolayı alt alanadlarına bölünmesinin faydalı olacağını önerdi. O dönem siteyi galeri, forum ve diğer bölümler olmak üzere üçe böldüm forum.netfotograf.com, galeri.netfotograf.com ve www.netfotograf.com ancak bunlardan herhangi birinde oturum açtığınızda oturumunuz diğerine taşınamıyor. Siz tek sitede dolaştığınızı düşünüyorsunuz ancak browseriniz üç farklı site olarak görüyor." Ayrca cokie desteğiniz açık olmalı ve siteye girerken "beni hatırla" demenizi çıkarken de "çıkış yap" tan çıkmanızı öneririm.

#fdiker' tarafyndan 19.04.2006 21:59:42 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Nisan 2006, 21:47 - İp: 81.***.**8.46
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

valla fikret sitede 37 bin kusur insan varmis artik.. dile kolay.. katilim gun gectikce artiyor..
neyse; en azindan sana bir gun makine alacak olursak, forumca, daha kolay biraraya getiririz makine parasini..

Tarih: 20 Nisan 2006, 15:39 - İp: 62.***.**2.10