nikonfili
nikonfili (üye)
Yurtdışı / Amatör

Sağlıcakla Kalın.

Fotoğrafı saf duygularla seven biriyim.

Fotoğrafçılığın yatarak geliştirilmeyeceğinin farkındayım. Bu amaçla sürekli arar, bulur, okur, incelerim.

Yeni başlayanlara yardımcı olmak için bir kaç foruma üye oldum , hatta birinin de yöneticisiyim. Forumlardan biri kapandı, bir diğerindeki bir forum yöneticisi ile anlaşamadığımdan yazmayı bıraktım (şimdi arkasından salllamanın lüzumu yok) yöneticisi olduğum forumda çok sıcak güzel bir ortam var sadece orada yazmaya devam edip, bu foruma yazmayı bırakıyorum..

Neden?
Nedeni forumların hakettiği soruların gelmeyişi, gelen soruların cevabının aslında foruma üye olup, başlık açıp soru sorana kadarki sürede google araştırmasında bulunabilecek şeyler olması, maaş alıyormuşuz da mecburmuşuz gibi muameleye maruz kalıp bir teşekkürün genellikle çok görülmesidir.

Neyse suçlama işlerine girmeden, sağlıkcakla kalın hakkınızı helal edin.

selamlarımla..

Tarih: 12 Aralık 2016, 13:59 - İp: 85.***.**1.207
rockkesman
rockkesman (üye)
İstanbul / Amatör

Senin adına üzüldüm.Çok iyi bir fotoğrafçılık alanında teknik bilgilerin olduğu muayyer.Lakin bu sitede bulunman ve yardımcı olman senin için çok büyük handikaptı.Çok geç kalınmış bir karar.senden öncekiler yıllar önce terketti bu siteyi.Başka hangi forumdaysan yazarsan bizlerde senin teknik bilgilerinden yararlanalım. .Burada geçen zaman ve yazmış olduğun nacizane bilgilerin içinde buradaki kişiler oldukça sayende iyi bilgilere sahip oldular.Bence en iyisini yaptın.Emeğine ve yazılarına saygılar.Yolun açık olsun kesim kardeşim.Bir tek ercan43 abimiz kaldı bu sitede.

 

Tarih: 12 Aralık 2016, 21:38 - İp: 78.***.**6.214
paperman
paperman (üye)
Yurtdışı / Amatör

Digital fotoğrafın bilinmeyeni pek kalmadığından, her çıkan makina birbirinin aynısı olduğundan, soru soran artık olmuyor. Sormaya niyeti olan da, son zamanlarda ortaya çıkan 3-5 değişik nickle aynı kişi tarafından yapılan tek satırlık/kelimelik saçma sapan yorumları görüp, sormaktan vazgeçiyor.

Belki o kişi, foruma hareket gelsin diye kötü niyet olmadan yapıyor ama yazdıkları siteyi ciddiyetten uzaklaştırdığı ve soru soracakları da caydırdığı için, zararlı oluyor.

 

Tarih: 18 Aralık 2016, 06:07 - İp: 64.***.**6.111
rockkesman
rockkesman (üye)
İstanbul / Amatör

 

Tarih: 18 Aralık 2016, 12:11 - İp: 95.***.**7.162
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı


Hakkım varsa helal olsun, esasında siz hakkınızı helal ediniz..

veda sayılmaz bu.. şu veya bu sayfalarda, mümkün olursa sahaya çıktığımızda görüşmek dileğiyle.. ışığınız bol olsun.

 

Tarih: 14 Ocak 2017, 10:25 - İp: 95.***.**5.243
  • 1