afrikalı
afrikalı (üye)
Yurtdışı / Amatör

Panasonic S1r Lumix Aynasız Dijital Makine

Panasonic muhteşem bir makine ile karşımızda. Hani şu efsane Nikon F3, Canon F1, Pentax LX Analog makineler vardı. F3 den hiç vazgeçmedim. Dizaynı muhteşemdi değişebilen Finder, screen ve muhteşem gövde... F1 de aynen AE Finder ile ne güzel makinelerdi. Kullanana zevk verirlerdi. Sonra T90 üretildi. İlk reklam fotoğraflarını gördüğümde ve özelliklerine baktığımda ben bunu almalıyım dedim. Zira alt taraf karanlık ve hafif işık yansımaları ile meydana çıkan omuzlar sanki bir kadın silüeti gibi reklam fotosu yaratmışlardı. Makineyi aldığımda yanında hayatımda bir daha görmediğim Canon 35-70 f2,8 lens almıştım. Neden yazdım bunları: makinede bana göre gövde tasarımı ve görsellik önemli. Panasonic bu eski gövdelerden esinlenerek bir karışım gövde üretmiş. Özellikleri de güzel olunca al benisi olmuş. Üstte küçük bilgi ekrabı olmazsa olmaz benim için. Sony aynasızlar küçük gövde yapımı adına eksik kaldılar. Ayrıca boya atmaları da cabası. Bu bakımdan A99 II almıştım. Panasonic fiyat olarak biraz rekabetçi olursa güzel olur.
Şu anda gövde Dubaide 12500 AED ye satılmakta.



Ağırlık : 1020 g
boyutlar : 148.9 x 110.0 x 96.7 mm
Video çözünürlüğü : 4K
Video Kodlama / Biçimlendirme : MP4 / H.264 4: 2: 0 8-Bit, AVCHD 4: 2: 0 8-Bit
Bellek : 1 x SD / SDHC / SDXC 1 x XQD
Garanti : Bir Yıl Üretici
Sensör / Format: : Bütün çerçeve
DAHA FAZLA BİLGİ
Panasonic'in tam çerçeve aynasız dünyasına yüksek çözünürlüklü girişi olan Lumix DC-S1R Etkileyici ve çok yönlü görüntüleme yeteneklerini dayanıklı bir fiziksel yapıyla eşleştirir. S1R'nin ayırt edici özelliği, 4K60p'ye kadar video kaydı yapmanın yanı sıra detaylı, yüksek dinamik aralıklı fotoğraflar üretmek için Venus Engine ile eşleştirilmiş tam çerçeve 47.3MP MOS sensörüdür. Sensörün tasarımı, en yüksek keskinliği ve yonga üstü asferik mikro lensleri elde etmek için geleneksel bir düşük geçişli filtre çıkarır ve daha fazla hassasiyet, ışık yoğunlaşması ve renk tepkisi sağlar. Ek olarak, sensör ve işlemci hızlı 9 fps sürekli çekim hızı ile birlikte ISO 51200'ün genişletilmiş hassasiyetini elde etmek için çalışır. Hem fotoğraf hem de video özelliklerini tamamlayan görüntü sensörü, hızlı ve hassas odaklama ve konu izleme için gelişmiş bir DFD kontrast algılamalı otofokus sistemi kullanır. Bunlara ek olarak,

Görüntüleme özelliklerinin ötesinde, S1R, ayrıca 3.2 "2.1m noktalı üç eksenli eğilebilir dokunmatik LCD ekranla birlikte etkileyici bir şekilde yüksek çözünürlüklü 5.76m-nokta OLED elektronik vizör içeren gövde tasarımıyla da ayırt edilir. Zorlu koşullarda çalışmaya izin vermek için mühürlenmiştir ve anında çekim ayarlarını incelemek için üst düzey bir LCD'ye sahiptir XQD ve SD kart yuvaları esnek depolama özellikleri sunar ve Bluetooth ve Wi-Fi bağlantısı, tabletlere ve akıllı telefonlara kablosuz görüntü aktarımı ile birlikte uzaktan kamera kontrolü sağlar .

Kutuda ne var:
Panasonic Lumix DC-S1R Aynasız Dijital Fotoğraf Makinesi (Sadece Vücut)
DMW-BLJ31 Şarj Edilebilir Lityum İyon Pil (7.2V, 3100mAh)
DMW-BTC14 Akü Şarj Cihazı
AC Adaptör ve AC Şebeke Kurşun
USB Tip-C'den USB Tip-C Kablosuna
USB Tip-C - USB Tip-A Kablosu
Gövde kapağı
Omuz askısı
Göz yuvası
Sıcak Ayakkabı Kapağı
Flaş senk soket kapağı
Akü Kavrama Konnektörü Kapağı
Kablo tutucu

Tarih: 23 Mayıs 2019, 07:45 - İp: 86.***.**4.212