yalcinabi
yalcinabi (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Tamron Sp 85mm F/1. 8 Di Vc Usd’ye Eısa Ödülü

Tamron SP 85mm f/1.8 Di VC USD lens EISA Ödülü'nün kazandı.

Tamron SP 85mm f/1.8 Di VC USD lens 2016-2017 EISA "UYGULAMA" Ödülü kazandı. Tamron SP 85mm f/1.8 Di VC USD lens, Canon, Nikon ve Sony full frame DSLR fotoğraf makineleri için üretilmiş hızlı, sessiz çalışan ve üzerinde titreşim telafisi özelliği bulunan kısa telefoto prime bir lens.

Tamron SP 85mm f/1.8 Di VC USD, LD (Düşük Dağılım) ve Candida Medium (Ekstra Düşük Dağılım) cam elemanları kullanarak tasarlandı. Neme ve toza dayanıklı yapısı ile aynı zamanda mükemmel bir portre objektifi.

(Titreşim Telafisi) VC özelliği ile düşük ışık koşullarında elde fotoğraf çekmek (Tripod ya da monopodsuz) için ideal olan Tamron SP 85mm f/1.8 Di VC USD bu özellikleriyle EISA Ödülü'ne layık görüldü.

(Ultrasonik Sessiz Sürücü) USD ile odaklamada her zaman keskin ve hassas sonuçlar veren Tamron SP 85mm f/1.8 Di VC USD lens aynı zamanda hızlı bir şekilde manuel odaklamaya geçiş oolanağı da sunuyor.

Hızlı bakış

Tamron SP 85mm f/1.8 Di VC USD lens, 9 grupta 13 elemandan oluşuyor. 2 adet (Düşük Dağılım) LD ve Candida Medium (Ekstra Düşük Dağılım) cam elemana sahip. 9 yuvarlak diyafram bıçağı ve iris diyafram yapısıyla çok güzel bokeh efektleri de almanıza olanak sağlıyor.

Odaklama halkası ele sağlam yerleşecek kadar geniş ve manuel netlemelerde elden kaymayacaak biçimde kauçuk malzemeyle kaplanmış. Rahat kullanımlı ve erişimli AF/MF anahtarı da işlevsel. VC yani titreşim telafi anahtarı da hızla ulaşılabilen bir yapıda.

USM'si de (Sessiz odaklama motoru) video çekimleri için mükemmel sonuçlar veren bir hassasiyette. Köşelerdeki abartılı olmayan kararmalardan kurtulmak için f/5.6 veya daha küçük f-stop değerleri kullanmak daha iyi sonuçlar veriyor.

Daha fazlasını okumak isterseniz:

http://www.yalcincakir.com.tr/yalcincakir-haber-guncel-34.html

Tarih: 16 Ağustos 2016, 15:36 - İp: 212.***.**9.244