Fotoğrafçılık Forumları
Sigma 50-150 Lens İyimidir?
Arkadaşlar !..
Bugün Sirkeci'de Hayyam, Aydınlar, Aras fotograf dolaştım durdum. Sigma 50-150 2.8 lik lens yok !..
Deli olmak işten bile değil. Arayınca yok. Ama Bu mağazaların web sitelerinde bu lens var olqarak görünüyor. gidip baktığın zaman ise yok!.. Neyse..
Arkadaşlar !..
Vermiş olduğunuz cevaplardan anlaşılıyor ki 70-300 Apo macro'yu verip 50-150 2.8 lik lensi alacağım.
İlginize teşekkürler..
#ermur43' tarafından 24.05.2008 22:29:10 tarihinde düzenlendi.
kullanmadım bilmiyorum bende araştırıyorum sadece onunla çekilen fotoğrafları gösteriyim istersen
http://www.pixel-peeper.com/adv/?lens=10185&camera=none&perpage=30&focal_min=none&focal_max=none&aperture_min=none&aperture_max=none&iso_min=none&iso_max=none&exp_min=none&exp_max=none&res=3
Benim yok ama kullanan arkadaşım var..son derece keskin görüntü üreten kaliteli bir lens..Portre çekimi için APS-C sensörlü bir makinede son derece uygun açılar veriyor.Ama FF uyumlu olmadığını da hemen belirteyim.Bir de yine aynı kategoride değerkendirebileceğimiz Tokina'nın 50-135 f/2.8 AT-X pro marka ve modeldeki lensi var ve Sigma'dan daha kaliteli bir optiğe sahip olduğu gibi renkler daha da gerçeğe yakın.Bunu da düşünebilirsiniz...
Sigma 50-150'nin 2. versiyonu çıktı piyasaya.Aklınızda ola..
50-150 nin Sony uyumlusu yoktu.
Biraz önce Foto Zeynep'e baktım listede görünüyor, başka bilgisi olan arkadaşımız var mı?
Merson hocam, Sigma 50-150'nin ilk versiyonunun Sony uyumlusu yoktu dediğiniz gibi ancak ikinci versiyonda Sony uyumlusunu da çıkardılar.Yani gördüğnüz bilgi yanlış değil..
..Tabii stoklarımızda var şeklinde gösterip de aslında yoksa o mağazanın ayıbıdır..
#aeron' tarafından 03.06.2008 01:09:19 tarihinde düzenlendi.
Merhabalar
Sigma 50-150mm lensin şu an için Pentax ve Sony bayonetlisi mevcut değil üretim planı olarak 2008 Ağustos ayı gösteriliyor.
Ancak diger bayonetler şu an için firma stoklarımızda mevcut.
Sirkeci Yalçınlar ve Hepsiburada gibi sitelerde garantili olarak satılmaktadır. Aras foto ile görüşürseniz istediğiniz modeli bir sonraki gün teslim edebiliriz.
İyi Günler Dileriz
sigmaphoto, 50-150'nin ilk ve ikinci versiyonları arasındaki farklardan bahseder misiniz zahmet olmazsa? optik olarak aynı yapı mı?
Yeni versiyonda aslında çok büyük oranda değişim yok ancak lens gruplarındaki elementlerin yeri değiştirildi. (Daha hızlı focus için ) eğer daha detaylı bilgi elime ulaşısa memnuniyetle sizlerle paylaşırım
teşekkürler, bu konuyu takip ediyor olacağım
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
247629 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -