Fotoğrafçılık Forumları
Deli Topiği
Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam
Milleti birbirine kırdırsam
Canım sıkılıyor…
YA CENADERSİM CİM CANIM BENİM ARKADAŞIM VALLA SON YAZDIINDAN BİŞİY İDRAK EDEMEDİM.....
ya cyaxarcim sen dedin ya ben akşam doğum günü var oaraya gidicem nispet olsun cenadersime
bende alta kalmıyayım diye yalandan bende gidicemm dedimm atakandanda nbana destek olmasını istedimm ölesine deli deli konuştum iştee
daha önce bunu biri yazmıştı tekrarlayım..
Sigara tiryakisi olupta bırakmış ve tekrar hiç sigara kullanmayanlar arasında yapılan bir araştırmaya göre sigarayı bırakmada başarılı olmuş kişilerin bırakmayı deneme sayısı ortalama 9 olarak bulunmuş...
başka bir teşvik ve itici güc olsun diye söyleyim. bir meslektaşım 2 sene önce sigarayı bırakmak için 3-5 farklı yöntem için yaklaşık 4 milyar para harcadı.. 2 senedirde içmiyor. kendi hesabına göre şu sıralar amorti etmiş..
başka bir tane daha.. her sigarayı bırakmayı denediğinizde hastanelerin ilgili bölümlerini öylesine ziyarete gidin..
peki bunlar bana fayda ettimi ? hayır..
en son bırakma denemem 4 ay önceydi ve 6. cıydı..
eve ve işyerine nargile aldım ama fayda etmiyor.
du bi tane yakayım..
nargile daha beter hocam hele tömbeki içiyorsan vay haline
Bıraktım işte alla allaaaa
1992 den beri içiyordum kaçıncı deneme bilmiyorum ama sayısız defa denemiştim.
1 paketten fazla içmeye başlamıştım.İlk çocuğumun doğduğu zamanda çok istemiştim sigarayı bırakmayı ama kısmet olmadı başaramadım. 2 ay önce ikinci kez bebeğimiz oldu. Bebeğin doğmasına bir ay kala bırakmaya karar verdim. Normalde eşimde sigara içiyordu ve sağlam içiyorduk ben gün içerisinde 1. paketi bitirip 2. paketi açardımyani 1 paketten fazla içiyordum 1,5 civarı falan. Eşim hamilelik süresince sigara içmedi ama eğer ben bırakmazsam tekrar başlayacağını adım gibi biliyordum çünkü ilkinde de aynı durum olmuş ve benim içmem evde sürekli sigara bulunması yüzünden tekrar başlamıştı. Sabahları kalkar kalkmaz ilk işim sigaraya sarılmak oluyordu ve bazen hırıltılar çıkarıyordum. Kendimi düşündüm, sonra eşimi düşündüm, kızımı düşündüm, doğacak olan kızımı düşündüm ve benim bırakmam herkesi etikleyecekti ve bırakmaya karar verdim. 1 taşla 4 kuş vurmuş oldum.
4 gün nikotin bandı taktım ve sonrasında takmadım.Şu an 3 ayı devirdik. Ev mis gibi, sigara içen insanların pis kokusunu artık algılayabiliyorum. 15 sene böyle kokarak dolaşmışım bazen canım istemiyor değil ama mutlaka unutturacak birşeylerle meşgul oluyorum.
Eğer niyetiniz varsa bence bir an bile beklemeyin.
ben de bir kaç sene önce heveslenmiştim arkadaşlar içerisinde tek içmeyen bendim. 1 yıl kadar içtim ancak hiçbir şey anlamadım dedim ne diye bu meretle uğraşıyorum bırakayım dedim sanki hiç başlamamış gibiyim. şu an pasif içiciyim. yine arkadaşlar içinde tek içmeyen benim
eskiden günde bir paket içerdim şimdi 2-3 günde 2-3 paket iciyorum.
neyse ki evde içmiyorum, özelikle bebişin yanında asla,
ya benimki iş stresinden sanki (bahane bulcaz ya)
ne bileyim evde aksam içmiyosam gündüz de içmem ama birde iş arkadaşlarım günde 2şer paket içmese daha kolay olcak
hmm demekki bırakmada başarılı olmuş kişiler arasında yapılan bir araştırmaya göre 2. çocuk daha etkili...
atakan ha gayret olacak bu iş
iyide benim bebe ağzımda sigarayı görünce sevinçten çıldırıyo.. yoksa deli olduğum için gülmekten çıldırıyormu..
11 aylık bebe ne anlar canım.. yoksa anlıyormu o kadarcık aklıyla.. yoksa anlamayan ben miyim ? yoksa.. yoksaaaa
bırakmada başarılı olmuş demeyelim roko daha üç ay oldu başlarsam eğer rezil oluruz o zaman.
Bugün başlasam gene 1 paketten fazla içerim ondan eminim ama çok nadir anlar hariç gerçekten aklıma gelmiyor unuttum.
Açık havada birşeyler yersem mangal falan yaparsak mesela arıyorum nedense?
Birde Fenerbahçe maçlarında gol yediğimiz zaman arıyorum.
İlgili olabilecek konular
-
Gel Ayşe'm Allah'a Edelim Dua Hüseyin Ceyhan
12 Eki. 2024, 16:15 prodersler
027912 Eki. 2024, 16:16
prodersler -
Listede Olmayan Fotoğraf Makine Modeli.
12 May. 2024, 23:54 mr.mehmet
075512 May. 2024, 23:55
mr.mehmet -
Pinhole, İğne Deliği Fotoğrafçılığı
04 Tem. 2008, 15:07 oguzhanman
6778906 Ara. 2021, 12:07
maho99 -
-
Selma Geçer Başımdaki Sevda Yeli Bazen Arsız Bazen Deli
05 Tem. 2021, 13:25 prodersler
0126005 Tem. 2021, 13:26
prodersler -
Karagöz İle Hacivat: Tuzsuz Deli Bekir
26 Mar. 2021, 19:07 serdar102
1154826 Mar. 2021, 19:10
serdar102 -
-
Yeni Başlayan Birine Hangi Modeli Önerirsiniz ?
21 May. 2016, 13:32 anyas
1251721 May. 2016, 14:08
ercan43 -
-