Fotoğrafçılık Forumları
67mm Close-up Filtre Arıyorum...
Arkadaşlar 67mm Close-Up Filtre arıyorum inertnette yok bulamadım daha doğrusu, nerden bulabilirm acaba piyasadakiler hep 58 ve 62mm uyumlu yardımcı olursanız çok memnun olurum. Saygılarımla...
Yokmu bilen arkadaşlar?
Abi yazın şuraya bişeyler ya allah rızası için.
şu adreste var kardeş:
www.metrofotograf.com
olmadı piyasayı araştır muhakkak bulursun. oda olmadı bana msj at benim seti ödünç vereyim sana
şu adreste var kardeş: www.metrofotograf.com
olmadı piyasayı braz araştır, muhakkak bulursun. oda olmadı benim 67 mm tiffen seti ödünç vereyim sana (ben USA 'dan getirttim)
valla hiç fena olmaz dostum bi iki makro çeker hevesimi alır geri kargolarım sana
www.bhphoto.com var ordan getirtiliyomuş duyduğuma göre bende deniyeem bi şansımı olmadı bakarım piyasaya gittigidiyorda buldum bi tane 84 milyona nasıl fiyat?
Hocam, 84 ytl aslında iyi fiyat. ama bu tip malzemelerde marka önemli. senin dediğin setin markası ne, sıfır mı? link verirsen bi bakayım. bende yurtiçi fiyatları çok iyi bilmiyorum aslında. iyice bi araştırmak lazım. markadan markaya çok farkediyor.
yurtdışı alışverişe gelince; bhphotovideo sağlam bir sitedir. ama adamlar biraz fazla titiz. ben sanal kartla bi sipariş vermiştim, benden kredi kartının fotokopisini istediler. amerikada sanal kart filan da olmadığından heriflere derdimi anlatana kadar anam ağladı. amazondan al daha iyi. tabi önceden yurtdışı siparislerle biraz uğraşmış olman iyi olur. çünkü bazı detaylara çok dikkat etmen lazım. yoksa elin böğründe kalırsın. yurtdışından almaya niyetlenirsen sana geçmiş tecrübelerimden edindiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
hadi kolay gele...
memmory Merhaba Dostum;
Close up setin satıldığı linki aşağıda veriyorum bi bak bi incele istersen markası sonia diyor iyimidir kötümüdr bilmiyorum
link
kardeş, verdiğin linke baktım. benim bildiğim bir marka değil. ancak biraz araştırdım ve fena bi set gibi görünmedi bana. alınabilir bence. siteden dadanagast'ta bu seti kullanıyormuş vede memnunmuş: http://forum.netfotograf.com/dslr_slrlike_reviews.asp?msg_id=5935&offset=0
ayrıca iki yabancı sitede bu lensler ile çekilen fotoğraflar var. oldukça iyi görünüyor. biri şu:
http://www2.photosig.com/go/photos/view;jsessionid=aKpRqoi_B0oaES-Eq1?id=1807397&forward=browse
sonuç olarak fiyat/kalite oranı iyi ve alınır diyorum.
memmory dostum link için teşekkürler baktım foto güzel KM 5D ile 18-125mm f/3.5-5.6 DC lens + hoya UV filtre ile çekmişler sineğin arka gayet güzel kafa kısmında biraz netlik problemi olsada çekenden kaynaklanıyor diye düşünüyorum o zaman alayım ben bu seti fazla uzatmaya gerek yok dadaganast neden katılmadı acaba bu başlığa yazardı ama alamadım tekrar teşekkürler dostum araştırmaların için.
yardımıcı olabildimse ne mutlu. güle güle kullan...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
İup İşgücü Uyum Programı (typ) Başvurusu Nasıl Yapılır
05 Eyl. 2024, 22:47 prodersler
052505 Eyl. 2024, 22:48
prodersler -
-
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0332125 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -