yorgunum
yorgunum (üye)
İstanbul / Amatör

17-70’de Sorun... Yardım...

merhaba arkadaşlar.

sigma 17-70 kullanıyorum ve mf'den af'ye alıp netleme yaptığımda bazen çıt diye çok az bir dişli sesi geliyor.normal oldığunu,canon dışında başka marka lens üreticilerinin ürünlerinde olabileceği soylendi ama yinede danışmak istedim.birde bazen makineyi açtığımda cok az bir ses geliyor.
bilginizi paylaşırsanız sevinirim.(umarım sorun yoktur)

selamlar...

Tarih: 24 Mart 2008, 23:17 - İp: 88.***.**0.27
alpa_73
alpa_73 (üye)
İstanbul / Meraklı

af-mf değişimini lensten yapıyosanız. debriyazsız vvites değiştirmek gibidir. olabilir öyle şeyler makinayı açarken ses geliyosa o konuda birşey bilmiyorum neden açılırken odaklamaya çalışıyor birine denışın sizin modelde normal mi

 

Tarih: 26 Mart 2008, 09:33 - İp: 78.***.**8.92
yorgunum
yorgunum (üye)
İstanbul / Amatör

selamlar alpa_73
verdiğin bilgi için teşekkür ederim.af-mf değişimini lansten yapıyorum.çok kullandığım bişey değil aslında.400d kullanıyorum bady den yapılabiliyormu bu değişim?hayyamda sordum ve canon dışındaki lenslerde olabileceğini ve sorun olmadığını söylediler.açtığımda bazen ses geliyor demiştim.alan derinliği ön izleme tuşuna bastığımızda çıkan sesin aynısı nadirde olsa makineyi actığımda bazen geliyor.bununda normal olduğu ve önemsenecek bişey olmadığını söylediler.hatta bazen lens değişimindede böyle şeyler olabileceğini belirttiler.zaten kullandığım lensten gayet memnunum.yukarıdada belirttiğim gibi sizlerinde fikrini almak istedim.
selamlar...

 

Tarih: 26 Mart 2008, 23:33 - İp: 88.***.**3.51
  • 1