karbey
karbey (üye)
Ankara / Amatör

Yurtdışı Süper Fiyat Çook Kolay...

Merhaba sevgili arkadaşlar.

Burada hepimiz fotografa gönül vermiş insanlar olarak maddi tüm zorluklara rağmen fotografın o güzel dinyasını keşfetmeye çalışıyoruz. Ama maalum Türkiye deki fiyatlar biraz pahalı olabiliyor ki bugün duyduğuma göre %20 daha fazla ödeyeceğiz. Sizlere Garanti bankasının sitesinden girerek Türkiyeye henüz gelmemiş bir modeli eki modelleriyle aynı fiyata ve çok güvenli aldığımı söylemek istiyorum. wolfcamera diye bir site garanti bankasının altında açılıyor ve istediğiniz ürünü tıklayıp alıyorsunuz Türk lirasına çevirip tüm vergiler gümrük ulaşımda dahil olmak üzere bir fiyat veriyorlar sizde alıyorsunuz hepsi bu. Bir numara veriyorlar ve sizde bu numara ile ürününüz nerde takip edebiliyorsunuz. Beklerken içiniz rahat oluyor böylece. Kredi kartı güvenliği konusuna gelince ülkemizde internet bankacılığı en güvenilir banka Garantinin adını koyduğu bir ortamda hiçbirşey olacağını sanmıyorum. Zaten asıl mesleğim sistem mühendisliği ki o tarz bilgiler şifrelenerek ve çok güvenli bir sistemle gönderilip alınıyor artık hiçbir kuşkum olmadığı için ben aldım.

Aldığım makina nikonun bir modeli burada isim vermeyeyim ama bir kaç mağazada fiyatları 4 hatta 5 alt modeli ile aynı fiyata maal oldu. 10 veya 15 gün içindede kapımda olacak ve teslim alacağım hepsi bu kadar. Son vergi bindiriminden sonra inanıyorumki makine almak çok zorlaşacak. ben uzun zamandır korkuyordum nasıl olur olurmu yapabilirmiyim diye gelirmi diye...çok basit hızlı ve güvenli bir şekilde makinemi aldım. Umarım sizlerde değerlendirirsiniz.

Görüşmek üzere...

#karbey' tarafından 26.04.2005 20:32:17 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Nisan 2005, 20:28 - İp: yok
karbey
karbey (üye)
Ankara / Amatör

Bunların hala gereksiz olduğunu düşünüyorum ve buradaki bir kaç kişiyi artık hafife aldığımı kalıplarına göre algılayacağımı bilmelerini istiyorum.İletişim kurma yetisinden yoksun olanlarla işim yok artık.

Bek gene üzüldüm ) Şaka bir yana önemli değil unutun gitsin Yurtdışını falan filan. Yok öyle bişey kandırdım ben sizi)
Yurt içinden süper makineler var çook ucuza satıyorlar) Yaw inanın şuraya harcadığımız zamanı eforu başka bir konuya verseydik belki çok daha güzel muazzam şeyler çıkacaktı yaaa.
İnanmak istemiyorum ben bu duruma 4 veya 5 sayfadır dönüp dolaşıp aynı şeyi yazıyoruz.. Amaa Burkay ın sözünü tutuyorum ve susuyorum bu konuyu kapatın gitsin...Önemsiz bir konu diyelim yanlışlıkla açılmış. Anlayan zaten anlamıştır, Anlamayanlara zorla anlatamazsınız.

bitpire buradaki üzüldüm kelimesi bir sembolden ibarettir yoksa oturupta kafamı duvarlara vurmuyorum merak etme dostum Masaj için en kısa zamanda gideceğim ama işten güçten fırsat olmuyor . Allaha emanet ol.

 

Tarih: 6 Mayıs 2005, 13:24 - İp: yok
yekaga
yekaga (üye)
İstanbul / Amatör

Karbey makina gelince başka bir konu açarsın ayrıntıları öğreniriz. Bu başlık hakkiten geyik olmuş.

 

Tarih: 6 Mayıs 2005, 17:13 - İp: yok
karbey
karbey (üye)
Ankara / Amatör

sevgili kardeşim yekaga...

elbette tüm gelişmelerden haberdar ederim.Başka başlık açarım keza bende artık buraya yazmak istemiyorum. Bakalım neler olacak ..sağol

 

Tarih: 6 Mayıs 2005, 18:13 - İp: yok
karbey
karbey (üye)
Ankara / Amatör

Ne ızdırap çekmişim derdimi anlatana kadar bir buçuk yıl evvel... Makine geleli 1,5 yıl oldu Allaha Şükür halen yoğun kullanıyoruz ama tık yok. Halen canavar gibi kullanıyoruz... Bilgilendir diyen arkadaşlara duyrulur...

 

Tarih: 27 Eylül 2006, 03:26 - İp: 88.***.**6.119
priscilla
priscilla (üye)
Ankara / Meraklı

sevgili seburec,
konuyla ilgili mesajları okudum ve seninkini görünce cvp yazmadan duramadım...karbey i cidden tanımıorum ama adam iyi niyetle bulduu bir siteyi belki başkalarına da faydası olur die burda duyurmuş.ama senin gibi tepki verenler yüzünden açıkcası ben deneyimlerimi yazmaktan çekinir oldum.birincisi konuşma uslubun çok çirkin. 2. si de bi makina aldım ve bozuldu şimdi çöpte demişsin...ben de türkiyeden motorola marka garantili telefon aldıım 5 ay sora telefonu çöpe atmak zorunda kaldım...3 kere servise gitmesine rağmen bi hata bulamadıklarını söleyip geri gönderdiler telefon bende kaldıından çok serviste kaldı yenisi ile değitirdiler aynı problem onda da çıktı ama telefon elimde kaldı ne yazıkki sonradan örendim ki seride bi hata varmış...böle şeyler heryerde olabilir.ben de yurtdışından internet aracılığıyla kamera aldım sony w100 türkiyedeki fiyatı 870 lerde falan gezio ben 470 e aldım...elime ulaştı şimdilik bi sorun yok...sorun çıkarsa da 100 milyon 200 milyon yaptırmaya versem bile epey kardayım die düşünüorum...benim mantığım bu...mantıklı gelen arkadaşlarım da bu yöntemi kullanır...istemiosa da kullanmaz ama senin gibi de saçma sapır laflar etmez.

 

Tarih: 27 Eylül 2006, 16:58 - İp: 81.***.**8.186
mstfckr61
mstfckr61 (üye)
Trabzon / Amatör

Arkadaşlar 1,5 sene önceki konuyu nerden tekrar açtınız anlamadım. priscilla arkadaşta yapılan bi yoruma sert bi cevap vermiş. Olay olmuş bitmiş. Adamın yaşayıp yaşamadığı bile belli değil. (Yaşıyosa Allah uzun ömür versin) Yani 1,5 yıl öncenin polemiğini yapmanın bi manası yok bence. Cem Yılmaz tabiriyle "Bunlara GERENK yok". Selamlar...

 

Tarih: 28 Eylül 2006, 12:24 - İp: 81.***.**0.51
priscilla
priscilla (üye)
Ankara / Meraklı

tarihlere bakmamıştım cvp yazarken cidden epey bi zaman olmuş ama olsun herkes konuşma şekline dikkat etsinki millet bildii şeyleri rahatça yazsın...

 

Tarih: 29 Eylül 2006, 22:05 - İp: 85.***.**1.182
marangoz
marangoz (üye)
İstanbul / Amatör

O siteyi biliyorum
evet amerikadaki fiyatla alışverişe başlıyorsun vergi ve taşıma girince neredeyse türkiye den pahalıya geliyor üstelik garantide yok.
hiç kimseye tavsiye etmiyorum

 

Tarih: 1 Ocak 2007, 12:13 - İp: 85.***.**4.213