erguntx
erguntx (üye)
Aksaray / Meraklı

Yardim!canon A95 mi Nikon 5400 Mu

Arkadaslar merhaba degerli gorus ve onerilerinize ihtiyacim var abd de yasiyorum "her yonden" dusunecek olursak hangisini almaliyim? Bu fiyatlar ile birde siz degerlendirin...
tesekkurler

Canon A95 : 292$(ikiyuzdoksaniki)

Nikon 5400 : 242$(ikiyuzkirkiki)

Tarih: 7 Ocak 2005, 09:52 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

merhaba arkadaşım,
bu fiyatları nasıl buldun bilmiyorum ama madem bukadar ucuz çıtatı birazdaha yükseltmelisin...
tabi illa bunlar arasında olacaksa a95..

#tembeleryk' tarafından 07.01.2005 09:59:29 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 7 Ocak 2005, 10:03 - İp: yok
erguntx
erguntx (üye)
Aksaray / Meraklı

Merhaba Tembeleryk
biliyorum fiyatlar ucuz a95 icin daha da ucuz olabilirdi ama denk getiremedim inanilmaz indirimler oluyor, mesela nikonun gercek fiyati 427 dolar ama 200 dolar nikon rebate i var (bilmeyen arkadaslar icin rebate: abd de cok kullanilan bir yontem paranin tamamini oduyorsun rebate icin gerekli belgeleri dolsurup gonderiyorsun, ki bu rebate nikon tarafindan yapilmis %100guvenli, onlar sana bu tutari geri gonderiyorlar)
Canon a95 e gelince onuda butterflyphotodan buldum ki a95 i 237 dolara satan firmalarda var ama sadece camera baska hic bir sey yok yaninda benim fiyata shipping dahil!
burada denk getirir ve takip edersen ucuza ,cok sey yakalayabilme sansin var, iki ay once 230 dolara nikon 8700 kacirdim mesela neyse...
tavsiyelerin icin tesekkurler...
Ergun

Tarih: 8 Ocak 2005, 06:37 - İp: yok
erguntx
erguntx (üye)
Aksaray / Meraklı

Bu arada bir sey daha sorayim canon a95 harici disk olarak goruluyormu yoksa bu sorun s1 de mi var? yada canonlarin tumune yonelik bir durummu bu?

Tarih: 8 Ocak 2005, 06:43 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

bence bu bir sorun deği sadece canon nun güvenlik politikası bence haklılarda. makine disk olarak kullanılsaydı (nede olsa ondada bir işletim sistemi var) virüs yada başka nedenlerden dolayı bozulma tehlikesi olabilirdi...

Tarih: 8 Ocak 2005, 08:32 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

CF kartı kart okuyucu alırsan taşınabilir disk gibi kullanabilirsin. Hele Noteebook bilgisayarın varsa Pcmcia CF kart kokuyucu alıp yuvasına (bu da kredi kartından biraz daha büyük. ) takarsan gayet kullanışlı oluyor. Ben öyle yapıyorum. Kablo ile de uğraşmıyorun hiç.

Tarih: 8 Ocak 2005, 09:31 - İp: yok
  • 1