cans
cans (üye)
İstanbul / Amatör

Yardım Arkadşlar!!

200-250 Ytl Arası Param Var Bundan Fazla Butcedee Ayıramam Bana Tavsiye EdeBilceğiniz Makinalarıı Bekliyorumm!!

Tarih: 17 Ocak 2005, 00:34 - İp: yok
kobra
kobra (üye)
Sakarya / Meraklı

o parayla alacağınız makineden memnun kalmayacağınızı kesinlikle söyleyebilirim (güneşli havalarda yada çok ışıklı mekanlarda yapacağınız çekimler hariç) şayet bu sonunu göze alıyorsanız birşey diyemem ama bence paranızı sokağa atmış olursunuz

 

Tarih: 17 Ocak 2005, 01:19 - İp: yok
marlboro
marlboro (üye)
İstanbul / Meraklı

Mercury nin 3.1 MP ligi arkadasta vardi oyuzden baya bi kullandim. hernekadar flash i olsada gece cekimlerinde karanlik kaliyor. eger uzak mesafe cekmeyi dusunuyosan gece aklindan bile gecirme cekmiyo. Yaz gunesi kadar parlak isikli ortamlarda makinenin performansi o fiyata gore gayet iyi ancak isigin hafif los oldugu ortamlarda goruntuler birden kirmizi tonlara burunuyor. Bilmiyorum o tarz bi makine kullandinmi ama eger ısık varsa tatminkar ancak isik yoksa bespara etmez o tarz makineler. Sana su sekilde acikliyim bol
isikta cekim kalitesi Nokia nin 1MP lik kamerali cep telefonundan daha iyi ancak hafif karanlikta Nokia nin bu 1MP lik kamerasi olan cep telefonu ondan daha iyi. Sana sadece Mercury den bahsettim ama onun kalitesinde olanlada hep ayni kaliteye sahiptir.
Nikon Coolpics 2200 un fotograflarini inceleme firsatim oldu fotograf kalitesi 2MP olmasina ragmen gayet iyiydi ve zannedersem seni tatmin eder ancak fiyati hakkinda bir fikrim yok. MP nin yuksek olusuna aldanip dandik makinelere kanma ve markadan vazgecme derim 5MP lik duyulmamis markalar Sony ve Nikon'un 2MP liklerinden cok daha kotu

 

Tarih: 17 Ocak 2005, 03:24 - İp: yok
saikou
saikou (üye)
Yurtdışı / Amatör

herhangi bir kodak express bayisine git. orada parana en uygun makinayı bulabilirsin. Ocak sonuna kadar kampanya var kodaklarda.
150ytl'den baslayan makinalar. En azından aldıktan sonra hayal kırıklığına uğramazsın. Alırken limitlerini bilerek alırsın.

 

Tarih: 17 Ocak 2005, 05:04 - İp: yok
buba
buba (üye)
İstanbul / Amatör

bencede biraz daha bütce ayır çünkü bu fiyattaki makinaların çoğu sadece resim çekiyo, hiç bi özeliği olmuyo. fotograf kaliteside kalitesiz olur.

 

Tarih: 19 Ocak 2005, 19:13 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili cans,
O paraya alabileceğin en iyi makine Samsung digimax 250 (170 dolar) Pentaxın ve Fujinin eski modelleri (1.3 megapixel ama ccd sensör!! )

 

Tarih: 19 Ocak 2005, 22:37 - İp: yok
  • 1