Fotoğrafçılık Forumları
Yakın Çekimler
Merhabalar Böyle bir forum kuran arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Amatör fotoğrafçılık ile uğraşmaktayım.Çok yakın plan resimler çekmem gerkiyor.Mesela burnumun üstündeki siyah noktaları çekp göndermek istiyorum. Bu konuda yani yakın plan resimde bir makina önerebilirmisiniz. En fazla ayırdığım bütçe 500,00 TL ' dir. Benim araştırmalarım sonucu SONY DSC-W330B Fotoğraf Makinesi nde karar kıldım.sizce nasıl bir makina benim işimi görür mü veya sizin önereceğiniz bir makina varmı ?
manuel ayara izin veren bir compact işinizi görebilir. matör amaçlı olarak compactlar size yeter. profesyonel olarak işin ticaretini yapacaksanız işinizi tam anlamıyla görmez.
compactı üç ayağa bağlayın makro hazır moduna (çiçek resmi) getirin ve çekin. şimdiki makinelerin megapikseli çok olur. daha fazla yakınlaşmak için fotoğraf edit programlarıyla fotoğrafa yaklaşın ve croplayın.
bitti.
makina önerisi için forumda araştırma yapın. ayrıca şuraya (http://forum.netfotograf.com/dijital_kompakt.asp?msg_id=45743) bakabilirsiniz.
Peki Remi bey sizin önereceğiniz bir makina varmı ?
veya benim dediğim makina işimi görür mü
bu tip slr-like kompakt makinaların makro çekim mesafesi oluyor. 1cm 5cm vs. gibi. karşılaştırmasını yapan siteler var oradan bakabilirsiniz. bütçenize uygun fuji makinalar var. hem spot hem garantili. gerçi dediğiniz makina slr-like değil. s1500 s1700 s1800 s2500hd modellerine bakın derim. spot nikon L100 de bulunur herhalde ama bilgim yok onun hakkında teknik olarak.
makro çekim karşılaşmasını yapan siteler var demişssiniz bu sitelerin isimleri nelerdir...sonyw330 makro çekimi nasıldır acaba..ve bu sitelerin isimleri nelerdir
makro çekim karşılaştırması yapan site var demek istemedim. cümle biraz düşük olmuş. özellik karşılaştırmasını kastetmiştim ben. w330B nasıl makro çekiyo bilemem. ama 1cm'den çekemeyeceği yüksek ihtimal. letsgodigital sitesinden bahsediyordum bu arada karşılaştırmalar için.
TIKLAYIN
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Premiere Pro Zoom Efekti Yakınlaştırma Yapmak
04 Eyl. 2020, 17:44 prodersler
0202904 Eyl. 2020, 17:45
prodersler -
-
Low Key Potre Çekimleri İçin Paraflaş Tavsiyesi.
10 Tem. 2019, 14:09 alltug
0307410 Tem. 2019, 14:10
alltug -
-
360 Çekimler İçin Uygun Bütçeli Öneri Arıyorum.
12 Nis. 2019, 23:43 easutay
0194412 Nis. 2019, 23:43
easutay -
İstanbul'a Yakın Gezilecek Yerler
31 Tem. 2017, 10:41 yemezlercici
3313302 Kas. 2018, 10:58
fotojenikkiz -
-