mfguney
mfguney (üye)
İstanbul / Amatör

Tavsiye Edermisiniz Lütfen.

Selam Arkadaşlar benaranıza yeni katıldım bir dijital fotoğraf makinası almayi düşünüyorum bana kaliteli fotoğraf verebilen optik zoom lu video çekebilen ama iyi kalitede olan bir makia önerirmisiniz. Bütçe 500-600ytl civarlari Canon a520 ve Casio exilim z57 inceledim güzel öneririmisiniz bide a520de video süresi 3dk sadece doğrumu kart taksan uzarmi birde önerdiğiniz ürünlerle ilgili web site linki koyarsaniz svinirim nerde alabilceğimide söylerseniz tam olur. BEn gebzede oturuyorum kadiköy bostancıda bakabilirim hepiniz saolun.

Tarih: 13 Kasım 2005, 15:21 - İp: yok
gordi
gordi (üye)
Antalya / Firma

amatör makinlardada canon iyidir.a 520 de hafıza kartının buyukluıgune gore cekımı uzatabılırsın.www.erkayalar.com da ıstedıgın ozellıkte makına bulabılırsın.ayrıca kullanacagın makına en az 5 mılyon mega pıxel olsun

Tarih: 13 Kasım 2005, 16:01 - İp: yok
ersan
ersan (üye)
Ankara / Amatör

öncelikle canon a520 de video kaydı dediğn gibi 3dk la sınırlı hafıza kartıda olsa uzamıyor sadece kesik kesik 3 dk 3dk kaydederek baştan yani bi bütün halinde değil ama iyi tercih yapmışsın ama 600 civarına çıkabilirsen canon a610 al derim özellik bakımından a520den daha iyi tam bilmiyorum ama a610 nun video sınırıda yok sanırım kolay gelsin

Tarih: 13 Kasım 2005, 21:20 - İp: yok
falko
falko (üye)
İzmir / Amatör

şu konuya bir açıklık getirebilirmiyiz acaba a520 de video kaydı hafıza kartıyla artırılabiliyormu yoksa sabit mi. ayrıca bende a520 ile kodak c700 veya c730 arasında kararsız kaldım bukonuda bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. bu konuya benzer diğer konudada sormuştum ama benzer olduğu için yeni konu açıp kalabalaık yapmak istemedim şimdiden teşekkürler.

Tarih: 15 Kasım 2005, 01:50 - İp: yok
mfguney
mfguney (üye)
İstanbul / Amatör

s1 de sınırsız galiba onu almak istesem ona ne dersiniz veya 610-620 modeli veyaa oda olmadi s2 hakkinda ne dersiniz.

Tarih: 16 Kasım 2005, 16:29 - İp: yok
mfguney
mfguney (üye)
İstanbul / Amatör

peki biraz bütceyi büyük tutsam sony h1 mi yoksa canon s2 mi video çekimi benim için önemli 1gb kart takip video çekecemçok sağolun alayım bende fotoğraflarimla yaninizda olacagim.

Tarih: 16 Kasım 2005, 17:01 - İp: yok
ersan
ersan (üye)
Ankara / Amatör

arkadaşlar bi kere canon a520 kodak z700 ve z730dan daha iyi bi makine bana göre ikincisi önceki yazımdada belirttiğim gibi video kaydı 3dk sınırlı fakat ardarda çekip onu sonra edit programıyla birleştirip bi bütün hale getirilebiliyormuş üçüncüsü sony h1 mi conon s2 dmişsiniz bence s2 dördüncüsü mfgüney arkadaşım sen ne fiyat aralıklarında ne çekmek için fotoğraf makinası alıcaksın onları belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz sana

Tarih: 17 Kasım 2005, 00:06 - İp: yok
kcbilir
kcbilir (üye)
İçel / Meraklı

Henüz makine almadıysan sana benim Kodak Z740'ımı önerebilirim. Özelliklerini bi incele. 5 ay kullandım, çiziksiz ve daha 1,5 sene garantisi var. Yanında orijinal taşıma çantası hediye...
500YTL

Tarih: 17 Kasım 2005, 02:04 - İp: yok
  • 1