Fotoğrafçılık Forumları
Sonyw100,sonyt30,sonyt9??
bu 3 makıneden bırını almak ıstıyorum sızce en ıyısı hangısı fıyat onemlı degıl
#giray' tarafından 04.09.2006 12:38:05 tarihinde düzenlendi.
DOĞRU YERDESİN
Selam Giray.. Tam adamını buldun Ben de bu sorunla günlerce kafayı yedim
Canon sakın alma.. Çok iyi video çekiyor ama 1 gb hafıza kartına sadece 7 veya 8 dakika kayıt yapabiliyorsun. Diğer modellerde de hep birşeyler eksik nedense.. Sadece 1 tanesi hariç.. Kodak p712.. Çok kaliteli fotoğraf vermesi yanı sıra, tam 80 dakika kesintisiz,kaliteli video kaydı var.Ayrıca çektiğin videoları sonradan kesip,biçip,birleştirip montajlama imkanı.. Ayrıca 12x optik zoom.. Ayrıca 7.1 mp.. Daha neler.. gir kodak.com.tr ye incele.. Dilersen 1-2 model daha kodakta video özelliği gelişmiş şekilde var.
#giray' tarafyndan 04.09.2006 12:38:21 tarihinde düzenlendi.
bence w100. t serisi kadar küçük olmasa da daha büyük sensör genel anlamda daha iyi fotoğraf demek. ama şu da var, t9 un makrosu oldukça iyidir. 1cm den makro çeker.
bence Sony N-1 8.1 mp ve mükemmel dizayn ve mükemmel resimler al pişman olmazsın istanbul da oturuyorsangelip inceleme yapabilirsin Sony N-1 katogorisinde 1 numara kompack makine hiç bir markadada üstü yoktur...
Tabiki DSC-W100 .. Sony nin taa Mavica Zamanlarından beri bütün makinalarını kullanarak yazıyorum. Metal gövde şık tasarım ve yüksek çözünürlük bir arada.. DSC-N1 ise gerçekten çok şık ama yazlım olarak hatalı makina n2 yeni piyasaya çıktı hiç denemedim. Ama 3.0" hybrid lcd de zamanla dökülmeler başlıyor
- 1