Fotoğrafçılık Forumları
Sony W100
selamlar fotoğraf ve grafik bölümü öğrencisiyim yeni başlıyorum özellikle manzara resimleri ve hareketli resimleri yakalayabilen iyi bir makine arıyorum bana önerebileceğiniz bi makine varmı (digital) bide sony W100 sizce nasıl?
Merhaba ben şu an W100 kullanıyorum optik zoom açısından evet 3x biraz yetersiz kalıyor.Iso değeri 1250 ye kadar çıkabiliyor tabii biraz grenli ama kabul edilebilir. 8,1 piksel ise artık en az olması gereken diye düşünüyorum bence 5 veya 6 piksel geride kaldı fotoğrafı çektikten sonra kadraj yapmada yüksek bir piksel oranı çok önemli. Sitede bu kamerayla çektiğim 4 adet fotograf var. Eğer 1.200 tl yi gözden çıkardıysan dslr almanı tavsiye ederim.
curtis cevap yazmadın düşündünmü
şuan sony h-5 i düşünüyorum ama canondan önerebileceğiniz makine var mı?bide samsung s800 benim işime yarar mı gerçi optik zoom 3x ama?
bence h-5 veya canon al samsunga hiç gir me derim ama son karar senin tabi h-5 in hem fiyatı iyi hemde 7,2 megapiksellik 12x optikzoom lu bir cihaz daha ne denilebilirki carl zeiss lenside üstünde kaymak gibi duruyor bence sony istersen msnden karşılıklı yardımcı olurum [email protected]
curtis merhaba.
Bu konuyu ilgili başlığının altına yani Kompakt Dfm Satın Alma Rehberi bölümüne taşıyacağım bilgin olsun.
Açtığın topiği o bölümden takip edebilirsin.
Curtis arkadaş burada yardım alabilmek amacıyla bazı sorular sormuş. Bazı arkadaşlarsa yardım eder görünüp kendisine makine satmaya çalışıyorlar. Bence bu yakışıksız bir durum. Site yönetiminin de buna engel olması gerekir diye düşünüyorum. Selamlar.
peki başkaları kendi ellerindeki 2 el makinaları satmaya çalışrken sorun yok dimi size neler oluyor anlamıyorum yaaa seni ilgilendiren nedir 61 ne deseydim soruyor ve benim de böyle fırsatım var sizinde sony yetkili bayi bir arkadaşınız var bunu taşlıyacağınıza neden yardım istemiyorsnuz yarın birgün canon ve nikon da satmaya başlıcam ve bundan hep birlikte karlı çıkıcaz başkaları yüzde15-20 karla makina satarken size sorun yok biz yüzde 5 le makina teklif ediyoruz insanlara kötümü ediyorum inanmayan arkadaşım bir gün gelir çayımızı içer ve onma sonynin fiyat listesini gösteririm içi rahatlar ya bir makinadan 50 ytl kazansam ne olur kazanmasam ne olur batmamki ben baskıcıyım ne iyi kazançcım baskıdan unutmayın beni eleştirmektende vazgeçin artık çok topic okudum ama ikinci el pazarlığı yapılırken hiçbirinizin sesi çıkmıyor neden acaba herhalde yollarına taş koyduk istemeden 61 beni eleştirme olurmu topicin sahibine hakeret etme oda senin kadar düşünebilir bunları oda bana inanmazsa arastırır benden daha uygun bir yer bulursa zaten alır bu insanlar eminim en az senin kadar akıllıdırlar dimi bu yaptığın insanları aptal yerine koymak bundan vazgeç olurmu
79 bi kere olayın adını koyalım. Ben senin baskıcı mı neci olduğunu nerden bileyim. İlk mesajında Sony Yetkili Bayii yazmışsın. Altında baskıcı falan yazmıyo. Makineyi %kaç karla sattığın da önemli değil. İlk olarak şunu birbirinden ayıralım. 2. el makinesini satmak isteyen ayrı bişey, bu işten geçimini sağlayan yani bu işi profesyonel anlamda yapan birinin makine satması ayrı birşey. O adam satsa satsa bi tane makine satar. Seninle bir değil. İkincisi herhalde daha önce de eleştiri aldın ki beni eleştirmekten vazgeçin demişsin. Benim bundan haberim yok. Senin isminle ilk defa karşılaşıyorum ve bu da ilk eleştirim. Üçüncüsü topic sahibini aptal yerine koymayın diyorsun. Kimsenin kimseyi aptal yerine koyduğu yok. Burda yardım isteyen kişi belli ki bazı konuları detaylı olarak bilmiyor ve bilenlerden yardım istiyor. Bende buraya ilk girdiğimde nerdeyse hiçbirşey bilmiyordum. Aylarca bütün siteleri dolaştım, okudum ettim ama gene de aldığım makinenin benim tam istediğim makine olmadığını gördüm. Arkadaş belli ki acemi ve herkesin amacının bu arkadaşa en doğruyu göstermek olmalı. Gerektiğinde ben de Sony makineler hakkında senden yardım isteyebilirm. Ama en önemli şey örneğin bi Canon ile bi Sony arasında kıyaslama yaparken Canon daha iyidir diyebilirmisin. Bunu merak ediyorum. Kimseyle kişisel bir sorunum yok. Selamlar.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
247629 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0131427 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
-
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1234019 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0311025 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
-
Canon Eos Rp Den Sony A7r III E Geçmek ???
12 Şub. 2021, 10:30 arkonac
1332114 Şub. 2021, 16:41
mete007 -