aatamann
aatamann (üye)
Kocaeli / Meraklı

Sony T70

merhaba arkadaslar!! foto makinası almak istiyorum pek ilgi alanıma girmiyor ve bu yuzden yardımlarınıza ihityacım var sony T70 nasıl bi makina bana önerebiliceginiz fotograf mak.sı varmı?? şimdiden teşekkürler...

Tarih: 9 Haziran 2008, 18:20 - İp: 85.***.**0.144
merson
merson (üye)
Manisa / Amatör

Hoş geldin,
Geniş bilgi verebilirsen üyelerden ayrıntılı cevap alabilirsin.
Nasıl fotoğraf düşünüyorsun?
Para durumu?
Heves durumu?
Kolay gelsin.

Tarih: 9 Haziran 2008, 18:45 - İp: 78.***.**4.82
aatamann
aatamann (üye)
Kocaeli / Meraklı

şuanda cok abartılı bişey istemiyorum... yani bu siteye üye olmamdakı amaçta bilgi sahibi olmak teknikler bakış açımı degiştirmek zamanla kendimi daha ilerletmek şuanda dedıgım gıbı profesyonel bişey istemiyorum zamanla olucak inşallah para konusu önemli değil... fakat başlangıç olarak orta halli bi makina düşünüyorum...

Tarih: 9 Haziran 2008, 21:05 - İp: 88.***.**1.136
kadirgiray
kadirgiray (üye)
İstanbul / Meraklı

çok büyük beklentilerin olmadığına göre;
sony w120
nikon s510
canon ixus860
olympus mju850 (biraz sakarım diyorsan)

seceneklerinden birini tercih edebilirsin.hepsi de gayet başarılı çok da pahalı olmayan makinalar. kolay gelsin.

Tarih: 11 Haziran 2008, 15:58 - İp: 78.***.**6.75
aatamann
aatamann (üye)
Kocaeli / Meraklı

tesekkürler... sundugun modeller icin incelicem!!! neden T70 diye basşlık actım?? bi kac kişiye danıstım T70 tavsiye ettiler hem sizin bu model hakkında fikirlernizi ögrenmek hem farklı modeller hakkında fikir sahibi olmak için.. umarım cvp yazan arkadaslar T70 hakkındada bilgi verebilirler...

Tarih: 11 Haziran 2008, 17:48 - İp: 85.***.**5.52
kadirgiray
kadirgiray (üye)
İstanbul / Meraklı

t70 ince oldukca da şık bir model. makro çekim performansı oldukca başarılı ve optik titreşim azaltma ve iso 3200 değerlerine sahip. fakat en büyük dezavantajı dokunmatik ekrana sahip olması. şu anda piyasadaki dokunmatik ekranların (apple ipod touch ve iphone dışında) çok kullanışlı oldukları söylenemez. üstelik belirli bir kullanım süresinin sonunda eski işlevselliklerini kaybediyorlar. illa sony düşünüyorsan tavsiye ettiğim model belli.

Tarih: 11 Haziran 2008, 17:55 - İp: 78.***.**6.75
aatamann
aatamann (üye)
Kocaeli / Meraklı

anlasıldı tesekkurler cvpların ıcın... bencede haklısın dokumatık sorun yaratabılır

Tarih: 11 Haziran 2008, 17:58 - İp: 85.***.**5.52
  • 1