relaton
relaton (üye)
İstanbul / Amatör

Sony Dsc-r1 Arıyorum Hiç Umut Yok Mu?

mrbalar ben fotoğrafçılığa yeni yeni bir hobi olarak merak saldım salıcam bu siteyi google da foto mak araştırması yaparken tesadüf eseri buldum gerçekten faydalı ve yelpazesi geniş bir site gördüğümden üye oldum. üyelik formunda kendimi "amatör" olarak nitelendirdim ama ne amatörler varmış burda yahu okudukça gördüm bana göre profesyonel sayılan. o yüzden meraklı diyelim biz bana =) bayadır araştırma yapıyorum kafa yoruyorumda yaklaşık 2-3 hafta oldu neredeyse her akşam girip girip okuyorum forumda birşeyler makina karşılaştırmaları vs diğer tartışmalara da göz attım ve almak istediğim bana uygun giriş seviyesi makinamı belirledim. ama sorun şu ki ben bu maknyı nerden bulucam? eski bir cihaz olduğundan sıfırı sanırım imkansız.. öyle midir sizce de bir bilginiz var mı? yahut şöle gerçekten temiz bir ikinci el satacak kimse yok mu yardımcı olabilirmisiniz? (bu arada yanlış yere açtıysam konuyu affola acemiliğime verin) umarım sesim birilerine ulaşır da aradığıma kavuşurum diyor ve tüm forum ahalisine selam ediyorum saygılar..

Tarih: 25 Eylül 2010, 01:45 - İp: 78.***.**7.31
relaton
relaton (üye)
İstanbul / Amatör

çok saolun arkdşlar.. evet benim kullanım amacıma ve şuanki seviyeme rahatlıkla yetecek cihazı buldum. zenit yazdıklarınla yüreğime su serptin adeta..=) gönlm baştan beri bu makinede sebebi hem var hem yok.. zaten bahsettiğin r1in renk ustalığını neredeyse kullanan herkes söylüo..2006da aldığım amatör kompakt fuji v10umu da renk keskinlik kalitesini beğendiğim için almıştım..tabi o zamanki görüşümle.=) benm bütçe daha fzla çıkamıo..zaten 900ü bile zor toparlıcam..yani r1 gittkçe kendne çekio.. yapcak pek bşey yok gbi fiyatı uygun olup sıfır olması ve o carl zeiss insanı cezbedio. süper hareketli lcdsini de unutmamak gerekir tabi

 

Tarih: 29 Eylül 2010, 21:02 - İp: 78.***.**7.31
aliipek
aliipek (üye)
İstanbul / Amatör

Uyarı

  1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

 

Tarih: 15 Ekim 2010, 15:26 - İp: 62.***.**4.1
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

iso performansını gorunce moraliniz bozulmaz umarım.
ve ultra yavas fokusunu, ve hantallıgını.

masalla efsane arasındaki cizgide dolanıyor benım için hala.

 

Tarih: 15 Ekim 2010, 17:39 - İp: 88.***.**8.140
aliipek
aliipek (üye)
İstanbul / Amatör

Kusura bakmayın burada iletişim bilgisi verdiğimden mesajım silindi sanırım

R1 için sitenin İlanlar bölümüne gözatabilirsiniz

Ali

 

Tarih: 15 Ekim 2010, 20:51 - İp: 78.***.**0.200