mksonmez
mksonmez (üye)
İstanbul / Meraklı

Sonunda Dün Nikon 4100 Aldım

Selamlar;
Dün biraz piyasaya bakiim diye doğubanka gitmiştim(cumartesi). biraz fikir edindim derken bi magazaya daha sormak üzere girdim nikonun iyi bi makina olduğunu zaten biliyodum. ayrıca kullanmiicaam özellikleri olan bi makina almak istemedim. biraz yüksek gibi geldi fiyatı ama 128MB kart 90cm metal Tripot ve kılıf da hediye edince 480 milyona aldım.
dfm konusunda çok çok yeniyim. (ama dün küçük bi panaromik resim bile oluşturdum) aynı makinya sahip arkadaşlardan bu makinanın püf noktalarını ve nasıl daha etkin kullanabileceğimi öğrenmek isterim. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum
Teşekkürler

Tarih: 16 Mayıs 2005, 16:29 - İp: yok
bonetti
bonetti (üye)
İstanbul / Amatör

merhaba,

bende de var aynısından ama
ben de yeni yeni öğrenmeye başlıyorum, bir bilen var mı ? öğenci sayısı 2 oldu
şu an en iyi yapabildiğimi zannettiğim macro çekim, gerçi; o da tartışılır... mesele ayarları macroya getirip çekmekse çekiyorum.
ötesi nedir?

Tarih: 16 Mayıs 2005, 17:35 - İp: yok
silverstar
silverstar (üye)
İstanbul / Amatör

arkadas umarim makinen garantilidir,cunku aydinlar.com da bu makine hediyesi canta ile birlikte 436 milyon kdv fis garanti fatura herseyi veriyorlar.
pesin fiyata indirim yaparlar hatta pazarlikla garantili 400 milyona bulabileceginede eminimumarim garantili bir makine almisindir.

Tarih: 16 Mayıs 2005, 17:37 - İp: yok
adopro
adopro (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

tebrikler memnun olacaksın. iyi yapmışsın
kaliteli çekimler sana kitapçığını oku çek ve deneyerek öğren
gün ışığında çek balance ayarlarını iyi yap

Tarih: 16 Mayıs 2005, 21:15 - İp: yok
mksonmez
mksonmez (üye)
İstanbul / Meraklı

Yalçınlardan aldım KDV dahil faturalı ve iki sene garantili.
makinayı sevmeye başladım pek çok özellğini keşfediyorum. umarım zaman içinde kaliteli fotoğraflar çekmeye başlarım.

Tarih: 17 Mayıs 2005, 08:02 - İp: yok
dimitrin
dimitrin (üye)
Elazığ / Amatör

merhabalar arkadaşım aldığın makineden bende almayı düşünüyorum fakat kanon a510 arasında seçim yapamadım. gece çekimi , video kayıt kalitesi ve kayıt süresi hakkında bilgi verirsen sevinirim.
e-mail:
[email protected]

Tarih: 19 Mayıs 2005, 17:53 - İp: yok
ugur photo
ugur photo (üye)
Ankara / Firma

4100 de en çok duyduğumuz şikayet, hareketli görüntü kaydını seyrederken, takır tukur sesler gelmesi..!
4100 ile video çekimi yaparken, özellikle zoom yapmamaya özen gösterin..!

******395 YTL (çanta hediyeli)*******

2 yıl türkiye mümessili garantili********

Tarih: 19 Mayıs 2005, 18:17 - İp: yok
adopro
adopro (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

uhur photo mgarantisi varmış hem ben öyle bir sorunla karşılaşmadım . şikayette almadım.sygılar.

Tarih: 21 Mayıs 2005, 14:15 - İp: yok
  • 1