alldj
alldj (üye)
İstanbul / Amatör

Sizce Hangisini Almalıyım?

Merhaba ben bu konuda aslında amatör bile sayılmam hiçbir bilgim yok fakat birkaç aydır alış veriş sitelerinden dışardan dijital fotoğraf makinelerini araştırıyorum ve hobi olarak yapacağım. Seçeneklerim:
NIKON F65 QD= 675 YTL
HP PhotoSmart 945= 555 YTL
Pretec DC3A30= 410 YTL
FUJIFILM FINEPIX S3500= 673 YTL
INCA - IDC 444= 517 YTL
Forumlara bakarken genelde gördüğüm kadarıyla hp markasına büyük bi tepki war. Yoksa en son hp ye karar vermek üzereydim. Siz Hangisini tercih ederdiniz? Veya bana bu fiyat civarında tavsiye edebileceğiniz bir makine var mı? Ama tercihen optikli ve klasik görüntülü olmasını istiyorum. Bu fiyatlardan daha ucuza alabileceğim bi adres varsa sölerseniz sevinirim. Teşekkürler

Tarih: 20 Şubat 2005, 19:20 - İp: yok
halil75
halil75 (üye)
İstanbul / Meraklı

ya bedava fz 20 veriyorum almıyosunuz makina arıyosunuz yemin ederim anlayamıyorum 750 ytl 15 günlük daha sıfır kutusunda.. ne hp si ne pretec i ya kral alet veriyoruz ne incası ne fujisi galiba kazık yemek yada pişman olmak milletimnizin cooooooooookkkkkkkkk hosuna gidiyo kardeşim tr den makina mı alınır yarı fiyatına yurtdısında var burda bir milyar verecegine dısardan 400 dolara kral aletler geliyo. 1 2 yıl garanti için 500$ fark veririseniz onu bilmem o kadar usta tamirciler var sayet makina bozuldu.atla devde değil ya birazda risk alıcan sonucta yaptırıyosun aynı sey ......3 kurus 5 kurus 1 sene bir gün sonra makinaya bişey olsa nerde kaldı garntiiiii.............

Tarih: 20 Şubat 2005, 23:13 - İp: yok
alldj
alldj (üye)
İstanbul / Amatör

halil iyi diyosun fakat kredi kartıyla alacağım için senin işine gelmez seçeneklerim bunlar ve bu tarz makineler. Yinede mesajın için saol.

Tarih: 20 Şubat 2005, 23:24 - İp: yok
kobra
kobra (üye)
Sakarya / Meraklı

Nikon F65QD dijital değildir haberin olsun

Tarih: 20 Şubat 2005, 23:25 - İp: yok
halil75
halil75 (üye)
İstanbul / Meraklı

o zaman dc a30 al fiyatı 199$+kdv

Tarih: 21 Şubat 2005, 22:13 - İp: yok
halil75
halil75 (üye)
İstanbul / Meraklı

hobi yapayım derken hem aldıgına pişman olursun bi dekart taksitleri bitene kadar çile cekecegine paranı kenara koysan daha iyi değil mi 6 ay sonra al. adamlar makinaları 2 kat fiyata satıyolar bizde alıyoruz ne güzel iş yaa(kartla aldım ama 18 ay

Tarih: 21 Şubat 2005, 22:28 - İp: yok
kayas
kayas (üye)
Denizli / Meraklı

Dostum hiç canon seçeneği sunmamışsın kendine..onlara da gözat derim..o fiyat aralığında canonlar var..benim gözüm canondan başkasını görmüyor ne yalan söyliyim..

Tarih: 22 Şubat 2005, 08:52 - İp: yok
halil75
halil75 (üye)
İstanbul / Meraklı

canondan baska gözü bişey görmeyen arkads sen doktora git gercektende kör olucan yoksa yakıında .............

Tarih: 10 Mart 2005, 22:37 - İp: yok
muratsen
muratsen (üye)
Kocaeli / Amatör

Halil bu kadar ateşli çıkışma yahu -sen hep bundan kaybediyorsun.
alldj arkadaşım sen o makinelere kadar halildeki FZ20'yi al kesinlikle mutlu olursun. inca'ya falan bakma bile...eğer yurtdışından olympus c8080 getirtme imkanım olmasaydı. kimseye kaptırmazdım FZ20'yi.....

Tarih: 10 Mart 2005, 23:41 - İp: yok
halil75
halil75 (üye)
İstanbul / Meraklı

ya bende canon kullandım ne buluyo bu insanlar anlayamıyorum.adam diyo ki gözüm canondan baskasını görmüyo milleti etkiliyo ben ona kızıyorum alıcak olanlar etkieniyo ben her yerde böyleyim .herkese ne hissediyosam söylüyom yalaka olsam herhalde su anda 3 milyar maasım vardı.her dogru her yerde söylenmezmiş...

Tarih: 11 Mart 2005, 20:41 - İp: yok
  • 1