zeynepp
zeynepp (üye)
İstanbul / Amatör

Siz Hangisini Tercih Ederdiniz?

ARKADAŞLAR,SİTEYİ UZUN İNCELEMELER SONUCUNDA SONY DSC H5 ALMAYA KARAR VERDİM.BU İŞTEN PEK ANLADIĞIM SÖYLENEMEZ AMA ALMIŞKEN BENİ SENELERCE İDARE EDECEK BİR MAKİNA OLSUN İSTEDİM.

BENİM SİZE SORUM BU MAKİNAYI YİNE UZUNA ARAŞTIRMALAR SONUCU DOĞUBANK'TA GARANTİSİZ 500 DOLARA BULDUM(1 YIL FİRMA GARANTİLİ).SİZCE BU FİYATA(725.-TL) ALMALIMIYIM YOKSA GARANTİLİ OLSUN DİYE 1000 TL'YİMİ ÖDEMELİYİM.?

BU ARADA DAHA UCUZA BULAN ARKADAŞ VARMI?

Tarih: 9 Kasım 2006, 10:25 - İp: 81.***.**2.238
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

zor soru.
1000 lira verip garantili alın diyeceğim; makinede muhtemelen sorun olmayacak, boş yere para vermiş olacaksınız.
garantisiz alın diyeceğim, makine bozuacak

Tarih: 9 Kasım 2006, 10:42 - İp: 85.***.**1.65
zeynepp
zeynepp (üye)
İstanbul / Amatör

BU GÜNE KADAR GARANTİLİ ALDIĞIM HİÇ BİR ŞEY BOZULMADI ASLINDA.TEK DEZ AVANTAJ DOĞU BANK'TA BENİ BAYAN GÖRÜP BOZUK MAKİNAYI BANA SATMALARI OLABİLİR

ARTIK BU HAFTA KARAR VERMELİYİM,ÇOK YORULDUM
İNCELEMELERDEN.SONUNDA KARAR VERMİŞKEN ALMALIYIM ARTIK DİYORUM..

Tarih: 9 Kasım 2006, 11:01 - İp: 81.***.**2.238
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

iyi makinedir, bir alt versiyonu olan h2 yi kullanıyorum. iyi makineler bunlar.

alırken şöyle bir açın, bir iki fotoğraf çekin. zoom u kontrol edin. bozuk olma ihtimali çok düşük zaten. sonuçta 750 lira çok iyi fiyat. ben 920 ye almıştım h2 yi.....

Tarih: 9 Kasım 2006, 11:36 - İp: 85.***.**1.65
zeynepp
zeynepp (üye)
İstanbul / Amatör

YANIMA BU İŞTEN ANALAYAN BİRİNİ ALIP GİDİCEM YOKSA AKŞAMA KADAR BAKSAM ANLAMAM SONUÇTA BU İŞTE AMATÖRÜM

Tarih: 9 Kasım 2006, 12:05 - İp: 81.***.**2.238
chopsuey
chopsuey (üye)
Sivas / Amatör

Elektronik eşya tam bi şans işi diyebilirim arkadaşlar yıllarca spot cep telefonu kullandım ne bi arıza ne bi sorun hiç bişey yaşamadım bundan 7-8 ay önce garantli sıfır bi telefon aldım 2-3 ay kullandım hadi bi mesaj telefonunuz kayıt dışıdır 1 ay içinde kapanıcaktır. Telefoncuya gittim durumu söyledim yanlışlık yapmışlardır korkma bişey olmaz bi sabah açtım telefon kapatılmış. Uğraş uğraş zor güç açtırdım yani milet spot alır kaydettirir kapanmaz bi garantili alırız başımız ağrımasın diye bizimki kapanır ö yüzden tamamı ile sanş işi spot elektronik eşya.

Tarih: 9 Kasım 2006, 14:53 - İp: 85.***.**1.8
zeynepp
zeynepp (üye)
İstanbul / Amatör

DÜN CEVAHİR VE METRO ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNE UĞRADIM.1300 TL TAKSİTLİ PEŞİN OLURSA % 10 DÜŞERİZ DİYORLAR.SPOT FİYATININ NEREDEYSE İKİ KATI.SANIRIM RİSK ALMAYA DEĞER GİBİ.725 TL NERDE 1170 TL NERDE
GARANTİ İÇİNDE 445 TL FAZLA VERİLİRMİ YANİ?

Tarih: 10 Kasım 2006, 11:01 - İp: 85.***.**6.13
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

Zeynep selam.. Ben senin forumunu nasıl görmedim kaçırdım yaa.. HAYRET VALLA..

Ben de 750 ytl'ye garantisiz almış bir h5 kullanıcısı olarak, 725 ytl seçeneğini önerebilirim. Riski yok mu? E biraz.. Ama arıza yapsa bile 425 ytl lik bir arıza yapacağını fikrimce sanmam

Belki de hiç arıza yapmayacak!! Yapsa bile 50-60 ytl ile kurtaracaksın belki.. 425 ytl çok fark.. ben olsam ödemem! H5 ten vazgeçme derim son olarak.. Ben hayranım H5'e..

Tarih: 10 Kasım 2006, 22:20 - İp: 88.***.**2.76
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

garanti suresi boyunca zaten bır dorun cıkacagını sanmam ondan sonrasındada en fazla olu piksel sorunu olusacaktır..oda cok buyuk bir problem degil aslında..h1 kullanıyorum..h5i de deneme fırsatı buldum..sizi uzun sure idare edebilecek bir makıne...ANCAK eger sadece otomatık modda cekim yaparım diyorsanız manuel modlarla ugrasamam dıyorsanız dijital konusunda bılgı sahıbı degilseniz bence gereksiz bır harcama..daha kompakt bir modelle kendinizi geliştirmeniz yada manuel ozellikleri daha az olan ancak aynı piksel ve yaklasık fotograf kalitesi veren bir makıne almanız daha uygun olacaktır..seçiminiz ne olursa olsun içinize sineni almanız sizin yararınıza olacaktır...saygılar

Tarih: 14 Kasım 2006, 22:26 - İp: 88.***.**2.250
berna87
berna87 (üye)
Antalya / Meraklı

valla garantili-garantisiz çok fazla anladığımı iddia edemicem ama ben 1 ay kadar önce s2 aldım,garantisi de olsun istedim ve oldukça pahalıya patladı bana.sonra baktım benim aldığım fiyatın 300-400 tl altına garantisiz s2 alıpta takır takır kullananlar var,hiç bir sorun yaşamadan.keşke garantisiz alsaydım dedim bende.yinede sen bilirsin ama bence 445 lira fark vermene değmez.üstelik ben birde uv filitre,filitreye adaptör almaya kalktım,slr alabileceğim para s2 ye gitmiş oldu.bence garantisiz al,kalan 445 tl ye filitre,tripod..vs extra aparatlar alırsın eğer istersen..

Tarih: 14 Kasım 2006, 23:45 - İp: 88.***.**5.75
azya
azya (üye)
İstanbul / Meraklı

merhaba garantisiz ürün almak bi bakıma akıllıca ama benim tavsiyem garantili olması.425 ytl şu an için çok gelebilir ama emin olun 425 ytl lik bi arıza çıkardığındada kapı kapı dolaşmassnız.Bu gibi cihazların parçaları çok pahalı oluyor ne yazıkki.bi sensörünün bozulduğunu düşünürsek pişman olursunuz Niçin garantili ürün almadım diye.Ben olsaydım işimi şansa bırakmazdım.Çünkü arkadaşım aynı durumdan dolayı çok paralar ödemek zorunda kaldı ben şaitim makine nerdeyse garantili fiyatını geçti...

Tarih: 15 Kasım 2006, 01:39 - İp: 88.***.**2.249